Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αστυνομικοί πήγαν να σώσουν γυναίκα που φώναζε «βοήθεια», αλλά τελικά ήταν παπαγάλος

Αστυνομικοί πήγαν να σώσουν γυναίκα που φώναζε «βοήθεια», αλλά τελικά ήταν παπαγάλος

Ένα γείτονας κάλεσε την αστυνομία, επειδή άκουσε μία γυναίκα να κινδυνεύει, αλλά τελικά η φωνή ήταν από έναν παπαγάλο με το όνομα Ράμπο.

Ένα απίστευτο και αρκετά αστείο σκηνικό έγινε στηνΦλόρινταστις29 Δεκεμβρίου

Μία γειτόνισα λοιπόν κάλεσε το γραφείο τουΣερίφηκαι την ενημέρωσε πως από ένα κοντινό σπίτι ακούει γυναικείας φωνές που καλούσαν σε βοήθεια, λέγοντας παράλληλα «άσε με να βγω έξω».

Φυσικά οι αρχές ανταποκρίθηκαν αμέσως και έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα έξω από το συγκεκριμένο σπίτι για να βρουν έναν άνδρα να φτιάχνει κάτι στο αυτοκίνητο της γυναίκας του.

Όταν τον ενημέρωσαν για το τηλεφώνημα που είχαν δεχθεί, τον άκουσαν να τους εξηγεί πως η φωνή αυτή ήταν από τον παπαγάλο του, τονΡάμπο.

«Άλλαζα τα φρένα στο αυτοκίνητο της γυναίκα μας και είχα τονπαπαγάλο μου, τον Ράμπο που είναι 40 χρονών, στην αυλή να φωνάζει και να τραγουδάει.

Σε κάποια στιγμή είδα τέσσερις αστυνομικούς να

0000

με πλησιάζουν και να μου λένε πως ένας γείτονας άκουσε μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια μέσα από το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού τους εξήγησε τι πραγματικά είχε συμβεί πήγε στην αυλή και έφερε μπροστά στους αστυνομικούς τον 40χρονο παπαγάλο, προκειμένου να τους επιβεβαιώσει οτι από αυτόν ήταν οι φωνές.

Το να ζητάει βοήθεια και να λέει βγάλτε με έξω, ήταν κάτι που του το είχε μάθει ο ίδιος, όταν ήταν μικρός και τον είχαν σε κλουβί.

[gazzetta.gr]

Leave a Comment