Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έλληνας πήρε γάντια και σακούλες και καθάρισε μια ολόκληρη παραλία

Έλληνας πήρε γάντια και σακούλες και καθάρισε μια ολόκληρη παραλία

Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοιονειρεύονται έναν κόσμος χωρίς πλαστικά και σκουπίδια, ωστόσο δεν περνάνε όλοιαπό το όνειρο στην πράξη. Ο νεαρόςΚωνσταντίνος Χριστόπουλοςδεν συγκαταλέγεται σ΄αυτήν την κατηγορία και έτσι, αποφάσισε ένα πρωί να πάρειγάντια και σακούλες και να καθαρίσειμια ολόκληρηπαραλία στη Νέα Πέραμοτουδήμου Παγγαίου.

«Όλοι μας απολαμβάνουμετο καλοκαίριτιςελληνικές παραλίες με τα γαλανά νεράκαι τη χρυσαφένια άμμο. Οι περισσότεροιαφήνουν πίσω τους αρκετά απορρίμματα. Αν σας ενοχλεί το θέαμα των απορριμμάτων, κάντε κάτι!Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σαςπροτού ξεφύγει.Σταματήστε να είστε οι «Ήρωες του καναπέ». Ο πλανήτης αργοπεθαίνει Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις στη διάσωσή του τότε

0000

σταμάτα να πετάς σκουπίδια, σταματά να χρησιμοποιείς πλαστικά μιας χρήσης. Έτσι σίγουρα θα βοηθήσεις!», είναι τομήνυματου νεαρού εθελοντή.

Όσο για τα ευρήματα;Γέμισε 5 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με φελιζόλ και δίχτυατα οποία ξέβρασε ο νοτιάς και πλήθοςπλαστικών και μεταλλικών κουτιών.«Γίνε ο Ήρωας που περίμενες!Μη μένεις στα λόγια. Οι πράξεις είναι που κάνουν την διαφορά!» τοσύνθηματου Κωνσταντίνου, με την ελπίδανα το ακούσουνκαι το σημαντικότερο,να το εφαρμόσουνστην πράξη και άλλοι.

Δείτεβίντεοαπό τον καθαρισμό της παραλίας

Leave a Comment