Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εργένης πλήρωσε 425 λίρες για να διαφημίσει τον εαυτό του σε πινακίδα -Θέλει να βρει σύντροφο απεγνωσμένα [εικόνες]

Εργένης πλήρωσε 425 λίρες για να διαφημίσει τον εαυτό του σε πινακίδα -Θέλει να βρει σύντροφο απεγνωσμένα [εικόνες]

Είδε και απόειδε ένας άνδρας στο Σέφιλντ της Αγγλίας που δεν μπορούσε να στεριώσει κοπέλα και αποφάσισε να διαφημίσει τον εαυτό του σε πινακίδα δρόμου.

Ο 30χρονος Μαρκ Ροφ εμφανίζεται σε μια γιγαντιαία πινακίδα ξαπλωμένος και χαλαρός με την φράση «Ελεύθερη; Βγες ραντεβού με τον Μαρκ. Αυτό μπορεί να είναι το σημάδι που περίμενες». Η πινακίδα, που βρίσκεται σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Μάντσεστερ καλεί τις υποψήφιες σε μια ιστοσελίδα που προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για τον νεαρό άνδρα και έχει, επίσης, το σλόγκαν: «Ένας άνδρας, μια πινακίδα, μία αποστολή».

Περισσότερα στοιχεία στην ιστοσελίδα του - Γιατί έβαλε την διαφημιστική πινακίδα

Στην ιστοσελίδα, ο Ροφ αποκαλύπτει πως εργάζεται στο μάρκετινγκ και πως αγόρασε την πινακίδα έναντι 425 λιρών επειδή όλοι οι φίλοι του είναι δεσμευμένοι και ο ίδιος «δυσκολεύεται» να βρει σύντροφο. Στην ενότητα «γεγονότα και στατιστικά στοιχεία», δηλώνει ότι έχει ύψος 1,82 μέτρα και αστειεύεται πως έχει φιλήσει πάνω από 3 γυναίκες. Όσες ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για ραντεβού, πρέπει να συμπληρώσουν μία αίτηση στην οποία καλούνται να ανεβάσουν μία

0000

φωτογραφία τους και να γράψουν ένα μήνυμα στον Ροφ. Μέχει στιγμής πάνω από 292 άτομα έχουν κάνει αίτηση.

«Είμαι ελεύθερος εδώ και λίγο καιρό και οι περισσότεροι φίλοι μου είναι παντρεμένοι ή σε μακροχρόνιες σχέσεις» δήλωσε ο 30χρονος. «Έχω δοκιμάσει διάφορες εφαρμογές γνωριμιών, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικές για μένα και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό για να ξεχωρίσω».

Πώς του ήρθε η ιδέα για την διαφημιστική πινακίδα

Ο Ροφ εξήγησε πως η ιδέα για την διαφημιστική πινακίδα ξεκίνησε κατά την διάρκεια μιας κουβέντας σε μια παμπ. «Έλεγα σε έναν φίλο μου για το πώς δυσκολευόμουν με όλες αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών και αστειεύτηκα πως θα έπρεπε να βάλω την φάτσα μου σε μια μεγάλη διαφημιστική πινακίδα» δήλωσε στο BBC. «Γελάσαμε με αυτό, αλλά στην συνέχεια σκέφτηκα πως ήταν πραγματικά μια καλή ιδέα». Ο 30χρονος πρόσθεσε πως εξεπλάγην από το πόσα άτομα έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, μέχρι στιγμής. «Κάποιοι μπορεί να λένε ότι είμαι τρελός που έδωσα τόσα λεφτά, αλλά αν βρω την αγάπη, τότε είναι αρκετά φθηνό. Προσπάθησα να κάνω την πινακίδα αστεία οπότε ελπίζω να μην φανώ σαν ένας απελπισμένος εργένης».

Leave a Comment