Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η πρώτη εμφάνιση της εγγονής του Ακη Τσοχατζόπουλου στο My Style Rocks [βίντεο]

Η πρώτη εμφάνιση της εγγονής του Ακη Τσοχατζόπουλου στο My Style Rocks [βίντεο]

Την πρώτη της εμφάνιση στο My Style Rocks έκανε ηΚιάρα Μαρκέζη.

Η Κιάρα Μαρκέζη γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν, ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση Σημίτη. Είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, του γιου του Ακη Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη.

Στην πρώτη της βαθμολογία στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, η Κιάρα Μαρκέζη πήρε 2 από τον Λάκη Γαβαλά και 1 από Στέλιο Κουδουνάρη και Έλενα Χριστοπούλου.

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks»

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον

0000

παππού μου», δηλώνει η Κιάρα Τσοχατζοπούλου στο «Secret».

«Εκανε κάποια σχόλια ο Λάκης Γαβαλάς που δεν μου άρεσαν. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks».

«Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου», προσθέτει η Κιάρα Τσοχατζοπούλου.

«Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω» σημειώνεται η παίχτρια.

Leave a Comment