Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Η τούμπα της υποψήφιας Μις Βέλγιο – Σκόνταψε, έπεσε και της έφυγε το σουτιέν

Η τούμπα της υποψήφιας Μις Βέλγιο – Σκόνταψε, έπεσε και της έφυγε το σουτιέν

Ένα ατύχημα που σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό είχε μία υποψήφια για το στέμμα του τίτλου Μις Βέλγιο 2020, όταν σκόνταψε, έπεσε στην σκηνή και έχασε το στράπλες σουτιέν της κατά την διάρκεια διαγωνισμού ομορφιάς το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η 23χρονη Σελίν Βαν Όιτσελ, κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της μετά την ντροπιαστική τούμπα της κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς αφότου σηκώθηκε όρθια και αποχώρησε με χαρά, αφήνοντας το στράπλες σουτιέν της στο πάτωμα πίσω της. Η φοιτήτρια νομικής που φορούσε ένα λευκό και μπλε μακρύ φόρεμα κατάφερε να μην χάσει την ψυχραιμία της και σηκώθηκε αμέσως μετά την πτώση της από τις σκάλες που οδηγούσαν στην σκηνή, με τους θαυμαστές του διαγωνισμού ομορφιάς να την εκθειάζουν για την επαγγελματική της συμπεριφορά.

Η υποψήφια του διαγωνισμού ομορφιάς σηκώθηκε αμέσως αλλά άφησε πίσω της το σουτιέν της/φωτογραφία: twitter/rtl play

Το βίντεο της πτώσης

0000

Το βίντεο που δείχνει την πτώση της έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο το παρακολουθούν. Σε αυτό, φαίνεται η νεαρή κοπέλα να σκοντάφτει και να προσγειώνετε με τα γόνατά της, αλλά σηκώνεται ακαριαία. Την ώρα που περπατά για να ολοκληρώσει την παρουσίασή της, με τα χέρια ανοιχτά και ένα πελώριο χαμόγελο στα χείλη, οι παρατηρητικοί θαυμαστές διαπίστωσαν πως το λευκό στράπλες σουτιέν της Σελίν είχε φύγει από την θέση του και είχε βρεθεί στο πάτωμα.

Την εκθειάζουν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Όπως δήλωσε η νεαρή γυναίκα μετά το τέλος του διαγωνισμού ομορφιάς στο VTM News: «Απλά έπρεπε να σηκωθώ ξανά, όπως κάνουμε τόσο συχνά στην ζωή μας». Οι οπαδοί της επαίνεσαν τον επαγγελματισμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Να κερδίζεις σε κάθε περίσταση, να σηκώνεσαι όταν πέφτεις» έγραψε κάποιος, αναρτώντας και το βίντεο της πτώσης. «Είναι μαχήτρια» έγραψε ένας άλλος με έναν τρίτο να θαυμάζει την αυτοπεποίθησή της.

Leave a Comment