Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ιδιοκτήτες βίλας στην Ιμπιζα αναζητούν ζευγάρι που θα μένει εκεί και θα παίρνει τρελό μισθό

Ιδιοκτήτες βίλας στην Ιμπιζα αναζητούν ζευγάρι που θα μένει εκεί και θα παίρνει τρελό μισθό

Η Ίμπιζα της Ισπανίας είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, αλλά η διαμονή εκεί είναι πολύ ακριβή. Πώς θα σας φαινόταν, όμως η ιδέα να μένετε σε μια πολυτελή βίλα και να πληρώνεστε κιόλας; Φυσικά, με ένα τίμημα.

Μια οικογένεια αναζητά για ένα ζευγάρι που θα αναλάβει την διαχείριση και φροντίδα της πολυτελούς βίλας τους στην Ίμπιζα και θα αμείβεται γ’ αυτό. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι θα είναι υπεύθυνο για την καθαριότητα και το μαγείρεμα του πρωινού και του δείπνου για τους ένοικους της βίλας ενώ θα βοηθά και τους ιδιοκτήτες με την διοργάνωση των πάρτι τους. Στα καθήκοντά τους, περιλαμβάνονται επίσης, τα ψώνια για την οικογένεια αλλά και η οργάνωση των δραστηριοτήτων της οικογένειας.

Το τυχερό ζευγάρι θα μένει στην βίλα, εάν το επιθυμεί

Φυσικά, οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προηγούμενη εμπειρία φιλοξενίας καθώς και άδεια οδήγησης, σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύτηκε στο Silver Swan Recruitment. Κι αν νομίζατε ότι θα μένατε σε κανένα μικρό σπιτάκι, κάνετε μεγάλο λάθος. Οι διαχειριστές μπορούν να μένουν στην

0000

βίλα, αν θέλουν και όποτε δεν θα είναι η οικογένεια εκεί, ή σε ένα πολυτελές διαμέρισμα πλησίον της βίλας, αν προτιμούν να έχουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Πισίνα, ατμόλουτρο και υδρομασάζ είναι μεταξύ των ανέσεων που μπορεί να χρησιμοποιεί το τυχερό ζευγάρι.

Το ζευγάρι θα έχει τον χρόνο για να ανακαλύψει την νυχτερινή ζωή της Ίμπιζα αλλά και να ανακαλύψει τις ομορφιές της περιοχής/Φωτογραφία: Shutterstock

Επίσης, μπορούν να έχουν και ρεπό προκειμένου να εξερευνήσει την νυχτερινή ζωή της πόλης τα βράδια, ενώ σύμφωνα με την αγγελία, οι διαχειριστές θα μπορούν να πάρουν και άδεια καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, όταν η οικογένεια ταξιδεύει, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια.

Ποιος είναι ο μισθός για το τυχερό ζευγάρι;

Το τυχερό ζευγάρι θα λαμβάνει μισθό ύψους 2.625 δολαρίων τον μήνα για τις υπηρεσίες του και οι ιδιοκτήτες θα πληρώσουν για όλα τα έξοδα διαμονής τους, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού τους από και προς την Ίμπιζα. «Όλος ο μισθός θα πηγαίνει κατευθείαν στις αποταμιεύσεις και στην ψυχαγωγία» σημειώνει η αγγελία. Πάντως, οι ιδιοκτήτες αναζητούν ένα ζευγάρι που θα ξεκινήσει αμέσως της εργασία του.

Leave a Comment