Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Καλαμάτα: Θέλει πίσω το παιδί της η 24χρονη μάνα που το πέταξε στα σκουπίδια

Καλαμάτα: Θέλει πίσω το παιδί της η 24χρονη μάνα που το πέταξε στα σκουπίδια

“Θα γίνει μια πολύ καλή μάνα” υποστηρίζει ο δικηγόρος της, τονίζοντας ότι η μοναδική κουβέντα της προφυλακισμένης νεαρής είναι αν είναι καλά το παιδί της.

Το αγοράκι που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, βρίσκεται σήμερα στο Κέντρο βρεφών «Μητερα» στην Αθήνα και είναι υγιέστατο.

Μιλώντας πριν λίγα 24ωρα με τον δικηγόρο της υποστήριξε πως βρισκόταν σε απόγνωση εκείνο το βράδυ της 17ης Δεκεμβρίου

Προσπάθεια να πάρει πίσω το νεογέννητο παιδί της που εγκατέλειψε σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών κάνει η 24χρονη Γεωργιανή μέσω τουδικηγόρουτης. Η 24χρονη που προφυλακίστηκε μετά από απόφασηΔικαστικού Συμβουλίου, με την κατηγορία τηςαπόπειρας ανθρωποκτονίαςεκ προθέσεως.

Το αγοράκι που γεννήθηκε στο

0000

Νοσοκομείο Καλαμάτας, βρίσκεται σήμερα στο Κέντρο βρεφών «Μητερα» στην Αθήνα και είναι υγιέστατο.

Ο συνήγορός τηςΚώστας Κρόμπαςισχυρίζεται ότι η 24χρονη έχειμετανιώσει για την αποτρόπαια και καταδικαστέα πράξη της, βρέθηκε σε απόγνωση και προέβη στην πράξη για την οποία και κατηγορείταιλόγω βαριάς κλινικής κατάθλιψης – επιλόχειος κατάθλιψη. Μάλιστα έχει έρθει στην χώρα μας και ημητέρατης για να της προσφέρει βοήθεια σε ό,τι χρειαστεί.

Στην απολογία της είχε ισχυριστεί ότι τη νύχτα της Τρίτης 17/12, προς ξημερώματα Τετάρτης 18/12, επέστρεψε με λεωφορείο τουΚΤΕΛαπόΑθήνα, περνώντας από το σημείο και χωρίς να καταλάβει ακριβώς πώς το έκανε, άφησε τηχάρτινη σακούλαμε το παιδί πάνω στον πέτρινο υπόγειο κάδο. Επιμένει πως δεν το πέταξε μέσα στον κάδο, αλλά το άφησε για να το πάρει κάποιος. Για λίγη ώρα, δε, παρακολουθούσε αν κάποιος περάσει και το πάρει.

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Το άφησα εκεί για να το πάρει κάποιος. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ. Θα δουλέψω. Δεν είχα τα λεφτά και το άφησα. Τώρα όμως θα βάλω όλη μου τη δύναμη για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Το θέλω πίσω.»δήλωσε η κατηγορούμενη.

Αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα και συνέχισε λέγοντας: «Δεν το πέταξα. Το άφησα πάνω στον κάδο. Δεν ήξερα τι έκανα. Δεν μπορώ χωρίς το παιδί. Χωρίς το αγόρι μου.».«Είχε μια πολύ σκληρή μορφή επιλόχιας κατάθλιψης .Δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει δυστυχώς. Έχει καταλάβει όμως την πράξη της»συνέχισε ο δικηγόρος υπεράσπισης.

Στην πολύωρη απολογία της στην ανακρίτρια η 24χρονη κατονόμασε τον πατέρα του αγοριού, ο οποίος, όπως υποστηρίζει η ίδια, αδιαφόρησε πλήρως για το παιδί.

Πηγή:messinialive.gr

Leave a Comment