Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Κατέσχεσαν όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Λάκης Γαβαλάς από το My Style Rocks

Κατέσχεσαν όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Λάκης Γαβαλάς από το My Style Rocks

Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι τα χρήματα που εισέπραξε από τη συμμετοχή του στο My Style Rocksκατασχέθηκαν από το κράτος για τα χρέη του.

Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocksπου ήμουν ως τώρα, ό,τι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά.

Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς”, είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η καραντίνα λόγω κορωνοϊού δεν του κακοφαίνεται καθόλου αν τη συγκρίνει με τη φυλακή που έζησε.

“Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που

0000

έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός” είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς είχε μπει στη φυλακή για το αδίκημα της μη απόδοσης Φ.Π.Α ύψους 145.000 ευρώ σε βαθμό κακουργήματος. Ο σχεδιαστής είχε διωχθεί άλλες δύο φορές νωρίτερα για οφειλές προς το Δημόσιο που άγγιζαν τα 7,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι προηγούμενες δυο συλλήψεις του ήταν για χρέη προς το δημόσιο, αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό πλημμελήματος και έτσι ο γνωστός σχεδιαστής αφήνοταν ελεύθερος. Την τρίτη φορά, ωστόσο, το αδίκημα το οποίο αντιμετώπιζε ήταν σε βαθμό κακουργήματος και η φυλακή ήταν αναπόφευκτη.

Leave a Comment