Ψυχαγωγία Ενημέρωση

MasterChef 4: Η Γιώτα τα βρήκε όλα τέλεια στο πιάτο της και το Twitter πήρε φωτιά -«Η Σπυριδούλα τουλάχιστον ήξερε να μαγειρεύει»

MasterChef 4: Η Γιώτα τα βρήκε όλα τέλεια στο πιάτο της και το Twitter πήρε φωτιά -«Η Σπυριδούλα τουλάχιστον ήξερε να μαγειρεύει»

Η συμπεριφορά της Γιώτας στο MasterChef 4 έφερε στα όριά του, τόσο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όσο όμως και τους χρήστες του Twitter.

Στη δοκιμασία «Follow The Chef» οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να εκτελέσουν τη συνταγή, παρακολουθώντας τον μέντορά τους σε πραγματικό χρόνο. Πρώτη ξεκίνησε η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef 4, από την οποία και ξεχώρισε, όπως και στις οντισιόν, η κυρία Γιώτα.

Η μαγείρισσα από τον Βόλο, συνέχισε να μην ακούει τον κριτή του MasterChef 4 και παρά τις προφανείς αστοχίες, επέμενε πως έχει κάνει ένα τέλειο πιάτο: «Έχω ψήσει ένα τέλειο ψάρι, έχω φτιάξει ωραία μύδια, τέλεια, είναι η δουλειά μου, αλλά σε έχασα λίγο με τα κρεμμύδια γιατί δεν θέλω να κοπώ» έλεγε την ώρα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμαζε το πιάτο της.

Μάταια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έψαχνε μέσα στη σάλτσα το πράσο και το σέλερι και μάταια προσπαθούσε να την πείσει πως ούτε τα μύδια της ήταν σωστά μαγειρεμένα. «Μήπως να φύγετε, πες, να πάω να υπογράψω συμβόλαιο;» ακούγεται να της λέει κάποια στιγμή ο κριτής του MasterChef 4 στην Γιώτα.

Βίντεο: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκιμάζει το πιάτο της Γιώτας στο MasterChef 4

«Η δοκιμασία σήμερα ήταν κάποιες τεχνικές, πολύ συγκεκριμένες, όχι δύσκολες. Αυτό εδώ είναι τόσο βρασμένο που δεν

0000

μπαίνει σε κανένα πιάτο, ούτε σε μεζεδοπωλείο» έκρινε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το πιάτο της διαγωνιζόμενης του MasterChef 4.

H πιο αδύναμη προσπάθεια από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef 4 ήταν φυσικά αυτή της Γιώτας. Πήρε τη μαύρη ποδιά από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αναμένοντας τους δύο παίκτες από τις ομάδες του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη για την δοκιμασία αποχώρησης.

Το Twitter πήρε φωτιά με τα σχόλια της Γιώτας στο MasterChef 4

Και ενώ αυτά παρακολουθούσαμε από τη συχνότητα του STAR, το Twitter έπαιρνε φωτιά για την Γιώτα από το Βόλο στο MasterChef 4. «Κανονίστε να γίνει meme η κυρά Γιώτα και να ξεχάσουμε τη Σπυριδούλα. Σας έφαγα» γράφει κάποιος.

«Που πας ρε αμπαλε Κουτσοπουλε να πουλησεις μουρη στην Γιωτα Ραμσει;» σημειώνει χιουμοριστικά κάποιος άλλος στο twitter για την παίκτρια του MasterChef 4.

«Εδώ ο Ιωαννίδης λέει ότι η κουζίνα του MasterChef 4 είναι η πιο διάσημη κουζίνα του κόσμου κι εσάς σας πειράζει που η Γιώτα λέει ότι το πιάτο της είναι τέλειο;» σημειώνει κάποιος άλλος.

Και φυσικά δεκάδες ήταν οι χρήστες του Twitter που ανέβασαν φωτογραφίες από τις γκριμάτσες της Γιώτας στο MasterChef 4, την ώρα του «Follow The Chef».

«Τέτοια χαρά οι χρήστες του τουιτερ για την αποχώρηση της Γιώτας, έχουν να ζήσει από όταν αυξήθηκαν οι χαρακτήρες από 140, σε 280» γράφει κάποιος άλλος, σίγουρος πως η Γιώτα του MasterChef 4 θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

«Ε ρε τι θα γίνεται αν γυρίσει κάποιος πιάτο πίσω, στο ουζερί της κυρα Γιώτας
Θα τον ψάχνει η Νικολούλη μετά» αναφέρεται σε κάποιο άλλο tweet για την παίκτρια του MasterChef 4.

«Η κυρά Γιώτα σίγουρα δεν πήρε μαθήματα αντιπάθειας απ την Σπυριδούλα;» σημειώνει κάποιος άλλος, που θυμίζει την αντιπάθεια των τηλεθεατών στο MasterChef 4.

«Η διαφορά της Γιωτας από την Σπυριδούλα είναι ότι η τελευταία ήξερε να μαγειρεύει» γράφει κάποιος άλλος, που αναφέρεται και πάλι στην παίκτρια του MasterChef 3.

Leave a Comment