Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Το Καφέ της Χαράς: Σε ποιο επεισόδιο «εισβάλλει» η Ζέτα Δούκα

Το Καφέ της Χαράς: Σε ποιο επεισόδιο «εισβάλλει» η Ζέτα Δούκα

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Ζέτα Δούκα, η οποία αναφέρθηκε στις πτυχές της ηρωίδας που θα ενσαρκώσει στο νέο «Καφέ της Χαράς», ενώ αποκάλυψε ότι θα τη δούμε στο όγδοο επεισόδιο.

«Δεν αποκαλύπτω το ρόλο μου, δεν μου επιτρέπεται, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με ένα σενάριο που “πατάει” επάνω σε μια Χαρά του παρελθόντος αλλά και μια ανανέωση σε σχέση με το μέλλον.

Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το

0000

ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα» είπε η Ζέτα Δούκα.


Επέλεξες να μην κάνεις θέατρο λόγω της κόρης σου, για να έχεις περισσότερο χρόνο με την κόρη σου;

Ναι, δεν κάνω θέατρο συνειδητά, η κόρη μου τώρα είναι 4 χρονών κι εφόσον φέτος θα ήμουν στην τηλεόραση, με διπλά γυρίσματα για την εκπομπή αλλά και για «Το καφέ της Χαράς», δεν ήθελα να κάνω κάτι στο θέατρο, με το οποίο θα επιβαρύνω ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα μου.

Τη μικρή την παίρνεις μαζί σου κάποιες φορές σε γυρίσματα;

Σε αυτά τα γυρίσματα όχι ακόμα, δεν την έχω πάρει μαζί μου, αλλά μου το ζητάει, το θέλει πολύ να έρχεται. Ο ρόλος μου στο σίριαλ μπαίνει από το όγδοο επεισόδιο κι εγώ δεν έχω κάνει ακόμα γύρισμα, παρά μόνο ένα. Μπαίνω από την καινούργια χρονιά, γιατί τώρα έχουν ολοκληρώσει τα οκτώ πρώτα γυρίσματα, στα οποία δεν είμαι, καθώς μπαίνω στο τέλος του όγδοου.

Leave a Comment