Ψυχαγωγία Ενημέρωση

15χρονη έδωσε εντολή για τον ξυλοδαρμό 16χρονης στην Ερμού - Στο νοσοκομείο η μαθήτρια και 2 φίλοι της

15χρονη έδωσε εντολή για τον ξυλοδαρμό 16χρονης στην Ερμού - Στο νοσοκομείο η μαθήτρια και 2 φίλοι της

Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια: Πρόκειται για μία ιστορία που έχει συγκλονίσει. Πρωταγωνίστρια σε αυτή είναι μια δεκαπεντάχρονη. Η συγκεκριμένη μαθήτρια «ναύλωσε» τέσσερις περίεργους τύπους. Ο λόγος ήταν για να σπάσουν στο ξύλο και να επιχειρήσουν να πνίξουν μια δεκαεξάχρονη. Αυτό έγινε πιθανότατα για λόγους αντιζηλίας.

Το σκηνικό του τρόμου στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον πεζόδρομο της Ερμού. Είχε ως αποτέλεσμα η

0000

δεκαεξάχρονη και δύο φιλοι της που τη συνόδευαν να μεταφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό από το ξύλο που δέχτηκαν από το κουαρτέτο των «μπράβων» της δεκαπεντάχρονης. Η ανήλικη αναζητείται. Η ίδια έχει ταυτοποιηθεί. Αντίθετα, οι τέσσερις μυστήριοι τύποι που έλαβαν την φρικτή εντολή από τη μαθήτρια αναζητούνται, καθώς κανείς δεν τους αναγνώρισε.

Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια: Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Η μαθήτρια που είναι γεννηθείσα το

2004 βρισκόταν στον πεζόδρομο της Ερμού μαζί με δυο φίλους της γεννηθέντες το 1993 και το 2003. Ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά της η 15χρονη και αφού την κοίταξε στα μάτια, έδωσε εντολή στους τέσσερις περίεργους άνδρες που στέκονταν πίσω της να επιτεθούν στο κοριτσάκι. Και το έκαναν.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών διερχόμενων, όρμησαν πάνω της και άρχισαν να την δέρνουν ανελέητα ενώ προσπάθησαν και να την πνίξουν. Άγριο ξυλο έφαγαν και οι δύο φίλοι της μαθήτριας. Οι δραστες αμέσως μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν, μαζί με την

εντολέα τους ενώ τα θύματα μετεφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρος Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες. Στην κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα η 16χρονη περιέγραψε το σκηνικό και είπε οτι γνώριζε πολύ καλά την 15χρονη όμως όπως ισχυρίστηκε δεν μπορεί να φανταστει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την ακραία ενέργεια.

* Πηγή: protothema.gr

Leave a Comment