Ψυχαγωγία Ενημέρωση

43χρονος έβαλε μια χιονόμπαλα στην κατάψυξη, την κράτησε για 10 χρόνια και τώρα την πουλάει 18.000 ευρώ

43χρονος έβαλε μια χιονόμπαλα στην κατάψυξη, την κράτησε για 10 χρόνια και τώρα την πουλάει 18.000 ευρώ

Χιονόμπαλα στην κατάψυξη: Στο διαδίκτυο πωλούνται μία σειρά από πράγματα. Αυτό γίνεται, μέσω διάφορων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες πωλήσεις μπορεί να μην είναι συνηθισμένες. Επιπλέον, μπορεί να είναι εξωπραγματικές, οι τιμές, που τοποθετούνται στο διαδίκτυο.

Χιονόμπαλα στην κατάψυξη: Πωλητήριο σε χιονόμπαλα που έμεινε στην κατάψυξη για μία δεκαετία

Ένας Βρετανός πατέρας έχει κρατήσει στην κατάψυξή του μια χιονόμπαλα για δέκα ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, σκέφτηκε να τη βγάλει από την κατάξυψη. Ο Βρετανός πατέρας στοχεύει τώρα να την πουλήσει στην αξία των 15.000 λιρών Αγγλίας. Η συγκεκριμένη τιμή σε ευρώ ισούται περίπου με 18.000 ευρώ.

Όσον αφορά, την ιστοσελίδα που πωλείται, αυτή δεν είναι άλλη από το ebay. O 43χρονος Lee Thackaberry, σκέφτηκε να κρατήσει μια χιονόμπαλα όταν έπαιζε μαζί με την οικογένειά του στην αυλή. Παλαιότερα, είχε δει μια παρόμοια
αγγελία για την οποία ένας πωλητής ζητούσε

0000

10 χιλιάδες Αγγλικές λίρες.

Ο ίδιος ανέφερε «Η γυναίκα μου σκέφτηκε ότι είμαι τρελός και πιθανότατα είμαι. Έχει πάρει αρκετό χώρο στον καταψύκτη. Έχουμε χωρίσει τώρα, αλλά ελπίζω να πάρω πολλά χρήματα γι’ αυτό». Ποιος ο λόγος να μην το εκμεταλλευτεί; Στο παρελθόν έχει πουληθεί ένα κομμάτι τοστ, με το πρόσωπο της Παναγίας καμένο επάνω του έναντι περίπου 24.000 δολαρίων.

Επίσης, έχει πραγματοποιηθεί η πώληση από ένα dorito στο σχήμα της τιάρας του Πάπα έναντι 1.209 ευρώ. Και τα δύο πήγαν στον ίδιο αγοραστή, δηλαδή, στο online καζίνο GoldenPalace.com.

Leave a Comment