Ψυχαγωγία Ενημέρωση

5 ώρες ασταμάτητα βίaζaν την καθαρίστρια τα κτήνη - Της εσπασαν τα πλευρα και ειναι πολυ σοβαρα

5 ώρες ασταμάτητα βίaζaν την καθαρίστρια τα κτήνη - Της εσπασαν τα πλευρα και ειναι πολυ σοβαρα

5 ώρες βίαζαν και βασάνιζαν την καθαρίστρια τα κτήνη: Αναζητείται 35χρονος Βούλγαρος

Σοκαριστική η αποκάλυψη της κοπέλας που άκουσε τις κραυγές της!

Μετά από 5 ώρες βιασμών και βασανιστηρίων η άτυχη

0000

πενηντάχρονη καθαρίστρια κατάφερε να ανοίξει την πόρτα που έβλεπε στον ακάλυπτο και άρχισε να πετάει κάτω ότι έβρισκε μπροστά της ουρλιάζοντας, προκειμένου να ακούσουν οι γείτονες.

Έτσι κινητοποιήθηκαν πρώτα απ’ όλους μία μητέρα με την κόρη της οι οποίες και ειδοποίησαν την αστυνομία. Αυτό που προκαλεί οργή είναι ότι χρειάστηκε να πάρουν αρκετές φορες τηλέφωνο στο 100 μέχρι να έρθει το περιπολικό και στο μεσοδιάστημα ο τριανταπεντάχρονος Βούλγαρος μαζί με το συνεργό του πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Η μαρτυρία της κοπέλας που πρώτη άκουσε και είδε την άτυχη γυναίκα, είναι σοκαριστική. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη σε όλο της το σώμα, από το πρόσωπο, το κεφάλι, το μάτι, το στέρνο ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε

και σπασμένα πλευρά.

Ο δράστης είχε μετακομίσει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και τρεις μήνες και υποτίθεται ότι διέμενε μαζί με την μητέρα του, η οποία όμως δεν εντοπίστηκε πουθενά. Ήταν απόμακρος και δεν είχε σχέσεις με κανέναν, ενώ προξενεί εντύπωση ότι η μητέρα του είχε παρουσιαστεί κι αυτή ως καθαρίστρια.

Πως εγκλώβισαν την άτυχη γυναίκα

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 50χρονο, την συγκεκριμένη στιγμή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, όπως έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι δράστες την αντιλήφθηκαν και την έσυραν με την βία μέσα στο διαμέρισμα, όπου ακολούθησε ο εφιάλτης.
Η γυναίκα κάνει λόγο για δύο δράστες, τους οποίους δεν

γνώριζε. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο ξυλοδαρμός της γυναίκας ισοδυναμεί με βασανισμό και τα τραύματα της είναι σοβαρά. Δηλαδή όπως φαίνεται οι δράστες έβγαλαν επάνω στην άτυχη γυναίκα όλα τα κτηνώδη ένστικτα τους και είναι αμφίβολο λόγω της σοβαρότητας των χτυπημάτων, εάν θα κατάφερνε να επιβιώσει εάν δεν δραπέτευε την κατάλληλη στιγμή και δεν έβγαινε στο μπαλκόνι.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment