Ψυχαγωγία Ενημέρωση

60χρονος ισχυρίζεται ότι πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση - Δαίμονες έσκιζαν τις σάρκες μου

60χρονος ισχυρίζεται ότι πέθανε για 23 λεπτά και πήγε στην Κόλαση - Δαίμονες έσκιζαν τις σάρκες μου

Μπιλ Γουίζι:Ένας άντρας που πέθανε για 23 λεπτά ισχυρίζεται ότι πήγε στα βάθη της Κόλασης, όπου άκουσε εκατομμύρια ανθρώπους να ουρλιάζουν σε ένα μπουντρούμι πλημμυρισμένο από καπνό.

Μπιλ Γουίζι: Το ανατριχιαστικό ταξίδι

Ο Bill Wiese, υποστηρίζει πως έκανε ένα πραγματικά ανατριχιαστικό ταξίδι 23 λεπτών στα βάθη της Κόλασης, κατά την ολιγόλεπτη επίσκεψή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά είδε:

0000

τη σάρκα του να ξεσκίζεται από δαίμονες, μέσα σε ένα κολασμένο λάκκο φωτιάς με απαίσια μυρωδιά”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Άκουσα εκατομμύρια ανθρώπους να ουρλιάζουν». Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TCT Network, ο Μπιλ ισχυρίζεται ότι είχε μία εξωσωματική εμπειρία. Συγκεκριμένα, είπε πως βγήκε από το σώμα του και ταξίδεψε μέχρι τα βάθη της Κόλασης, μέσα από ένα μακρύ τούνελ.

«Γινόταν ολοένα και πιο ζεστά και προσγειώθηκα σε ένα πέτρινο πάτωμα, σε ένα κελί φυλακής, στην κόλαση. Υπήρχαν πέτρινοι τοίχοι, κάγκελα και ήταν σαν μπουντρούμι. Ένα βρώμικο, μπουντρούμι γεμάτο καπνό γεμάτο δυσωδία», λέει ο Wiese. Τα πλάσματα που συνάντησε είχαν “κτηνώδη συμπεριφορά”, ενώ είδε και

δύο τεράστιους δαίμονες μέσα στο κελί.Τα πλάσματα βλασφημούσαν και η «ζέστη ήταν αφόρητη και αναρωτιόμουν πώς μπορούσα να είμαι ζωντανός. Γιατί είμαι εδώ και πώς έφτασα;».

Όπως περιγράφει στη συνέχεια, «Μετά οι δαίμονες κατεύθυναν αυτό το μίσος που έτρεφαν για τον Θεό προς εμένα. Ένας δαίμονας με σήκωσε και με πέταξε στον τοίχο του κελιού. Ένιωσα λες και τα κόκαλά μου είχαν σπάσει. Τώρα ξέρω ότι ένα πνεύμα δε έχει οστά, αλλά έτσι ένιωθα εκείνη τη στιγμή».

Μπιλ Γουίζι: Η συνέχεια της ιστορίας του

Ξαφνικά, το κελί έλαμψε –ο Wiese πιστεύει ότι πρόκειται για ένδειξη παρουσίας του Θεού – προτού βυθιστεί και πάλι στο σκοτάδι.Στη συνέχεια, είπε πως τον έβγαλαν από το μπουντρούμι και τον έριξαν σε έναν “λάκκο με φωτιά”. «Χιλιάδες άνθρωποι ήταν μέσα στο

καμίνι και ούρλιαζαν ενώ καίγονταν».

Όπως αναφέρει, υπήρχαν διάφορα επίπεδα τιμωρίας και τον κρατούσαν στην απομόνωση, με τον Wiese να μην μπορεί ούτε να περιγράψει την μπόχα που επικρατούσε. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στη συνέχεια, κάποια στιγμή ξύπνησε σώος και ασφαλής, ενώ έγραψε και ένα βιβλίο για το τρομακτικό του ταξίδι στην κόλαση διάρκειας 23 λεπτών, το οποίο έγινε Best Seller για τους “New York Times”, όταν κυκλοφόρησε το 2006.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεακι:

Τι πιστεύετε; Όντως πρόκειται για ένα ταξίδι στην κόλαση ή ήταν απλώς ένας πολύ άσχημος εφιάλτης;

Leave a Comment