Ψυχαγωγία Ενημέρωση

75χρονος συνταξιούχους έκρυψε στον τοίχο 20.000€ και του τα άρπαξαν οι εργάτες που ήρθαν για ανακαίνιση

75χρονος συνταξιούχους έκρυψε στον τοίχο 20.000€ και του τα άρπαξαν οι εργάτες που ήρθαν για ανακαίνιση

Θύμα κλοπής από δύο εργάτες που του έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι έπεσε ένας 75χρονος στο Ηράκλειο που του έκλεψαν 20.000 ευρώ.

Μία απίστευτη υπόθεση κλοπής χρημάτων που έγινε σε σπίτι στον Σοκαρά, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αστερουσίων, φτάνοντας στα ίχνη δύο ανδρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα είναι ένας

0000

75χρονος άνδρας ο οποίος είχε κρύψει ούτε λίγο ούτε πολύ, 20.000 ευρώ σε τοίχο του σπιτιού.

Όταν αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι, κάλεσε δύο άνδρες από την Αλβανία για να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, για έναν 48χρονο και για έναν 36χρονο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών που κράτησαν ηημέρες, οι δύο εργάτες “έπεσαν” πάνω στο κουτί με τις 20.000 ευρώ, το άρπαξαν και έγιναν «καπνός».

Ο 75χρονος που άργησε να

αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβη, κατήγγειλε στο ΑΤ της περιοχής το περιστατικό λέγοντας πως η κλοπή φέρεται να έγινε το διάστημα από 14 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου.

Αμέσως οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν προς τους δύο άνδρες και μετά από μία άρτια και επαγγελματική προανάκριση που διενήργησαν, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έγιναν έλεγχοι στα σπίτια τους όπου βρέθηκαν συνολικά 13.430 ευρώ, τα οποία ήταν μέρος των χρημάτων που είχαν κλαπεί από τον

75χρονο κι αυτό διαπιστώθηκε καθώς τα χαρτονομίσματα ήταν παλαιάς σειράς, που διαφέρουν κατά πολύ από τα σημερινά.

Επίσης, βρέθηκε μία τηλεόραση και είδη ένδυσης και υπόδησης αξίας 500 ευρώ ,τα οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν αγορασθεί από τον ένα εκ των δύο δραστών, με τμήμα των αφαιρεθέντων χρημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο ανδρών, συνελήφθη για

παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Η προανάκριση από το ΑΤ Αστερουσίων συνεχίζεται.

Leave a Comment