Ψυχαγωγία Ενημέρωση

87χρονη πυροβόλησε ληστή που μπήκε σπίτι της – Ποινική δίωξη σε βάρος της για πρόκληση σωματικής βλάβης

87χρονη πυροβόλησε ληστή που μπήκε σπίτι της – Ποινική δίωξη σε βάρος της για πρόκληση σωματικής βλάβης

87χρονη πυροβόλησε ληστή με αεροβόλο, ο οποίος προσπάθησε να τη ληστέψει, σε χωριό της Ηλείας και τελικά συνελήφθη από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του

0000

οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Ο άνδρας εισέβαλε από ξεκλείδωτη πόρτα στο σπίτι 90χρονης γυνής και όταν έγινε αντιληπτός από την ίδια, τη χτύπησε και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

87χρονη πυροβόλησε ληστή που μπήκε σπίτι της να τη ληστέψει

H ηλικιωμένη γυνή πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο και σύμφωνα με δηλώσεις της στο patrisnews, αρκετές ημέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα, καθώς στο σπίτι της

1

παρατηρούσε έντονη περίεργη κινητικότητα από τον δράστη και τον πυροβόλησε γιατί δε αντέχει άλλο, ενώ περιγράφει τη μάχη που έδωσε μαζί του όταν προσπάθησε να της πάρει το αεροβόλο.

Τα παιδιά της ζουν στο εξωτερικό και η πόρτα του σπιτιού τους είναι ανοιχτή και την περιμένουν, ωστόσο, η ίδια μετά από σαράντα χρόνια στην ξενιτιά, θέλει να ζήσει στον τόπο της, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα πάει πουθενά και άμα θέλουν να την σκοτώσουν ας την σκοτώσουν.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της

ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Leave a Comment