Ψυχαγωγία Ενημέρωση

90χρονη αρνήθηκε τον αναπνευστήρα για να σωθούν οι νεότεροι και έφυγε από τη ζωή χαμογελαστή

90χρονη αρνήθηκε τον αναπνευστήρα για να σωθούν οι νεότεροι και έφυγε από τη ζωή χαμογελαστή

90χρονη με κορονοϊό: Μια γυναίκα ηλικίας ενενήντα ετών από το Βέλγιο αρνήθηκε να της χορηγηθεί οξυγόνο μέσω αναπνευστήρα. Αντίθετα, η ενενηντάχρονη γυναίκα είπε στους ιατρούς να δώσουν οξυγόνο σε έναν νεότερο ασθενή. Ο λόγος γίνεται για την 90χρονη, Suzanne Hoylaerts. Η ίδια νόσησε από κορωνοϊό. Η εισαγωγή της στο νοσοκομείο έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου του 2020.

90χρονη με κορονοϊό – Αληθινή ιστορία: Πότε πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή της Suzanne Hoylaerts στο νοσοκομείο

Συγκεκριμένα, η 90χρονη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο, όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Μάλιστα, δύο ημέρες μετά την

0000

εισαγωγή της, κατέληξε. Η πρώτη ένδειξη που είχε η 90χρονη για να ζητήσει ιατρική βοήθεια ήταν δυσκολία στην αναπνοή. Επιπλέον, παρουσίασε και έλλειψη όρεξης για φαγητό. Έτσι, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό στον ιό.

Doctor using electrode on patient in operating theatre.

90χρονη με κορονοϊό – Αληθινή ιστορία: Τι είπε η Suzanne Hoylaerts στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τι είπε η κόρη της

Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο η 90χρονη φέρεται να είπε στους γιατρούς: «Δεν θέλω να χρησιμοποιήσετε σε μένα υποβοήθηση στην αναπνοή. Σώστε πιο νέους ασθενείς. Εγώ έζησα ήδη μια ωραία ζωή». Συγκινημένη η κόρη της Judith δήλωσε στην εφημερίδα Het Laatste Nieuws: «Δεν μπόρεσα να την αποχαιρετήσω, δεν είχα καν την δυνατότητα να πάω στην κηδεία της».

Leave a Comment