Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αδαμόπουλος - Ζητώ σεβασμό για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου

Αδαμόπουλος - Ζητώ σεβασμό για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου

Αριστείδης Αδαμόπουλος: «Ζητώ σεβασμό για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου»

Σε δήλωση για το θέμα που ξέσπασε με την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, προχώρησε ο Αριστείδης Αδαμόπουλος.

Ο άνθρωπος που φέρεται να κακοποίησε την Ολυμπιονίκη της

0000

Ιστιοπλοΐας, αναφέρεται στον ντόρο που έχει προκαλέσει η καταγγελία της Μπεκατώρου και ζητάει από Πολιτεία, θεσμικούς φορείς και ΜΜΕ να σεβαστούν την οικογένειά του.

Αναλυτικά η δήλωση του Αδαμόπουλου:

«Είναι αναμενόμενο καταγγελίες που εισφέρονται εις βάρος μου από δημόσιο πρόσωπο, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και ευρείας κοινωνικής απήχησης, να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, να δημιουργούν αισθήματα συμπόνοιας για την καταγγέλλουσα και αποστροφής για τον φερόμενο “θύτη”.

Ωστόσο αποτελεί ελάχιστη κατάκτηση κάθε δημοκρατικού κράτους δικαίου και αντίστοιχη υποχρέωση των θεσμικών του φορέων, και των ΜΜΕ να μη στοχοποιούν πρόσωπα, να μην διακινούν τις φωτογραφίες τους, και να μην έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθεν “θύτη”, προτού του δοθεί η ευκαιρία να εκφέρει τη δική του άποψη για γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν από τρίτους. Όλα αυτά που η Δικαιοσύνη ως πρωταρχικά αρμόδιος φορέας σέβεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις εν προκειμένω έχουν ήδη παραβιαστεί από τους όψιμους μιμητές της, που την υποκαθιστούν στο έργο της.

Καλώ την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιήσει περαιτέρω μέλη της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά .

Αριστείδης Αδαμόπουλος

16/01/2021».

Παραιτήθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης, ο Αριστείδης Αδαμόπουλος παραιτήθηκε από

την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου.

Leave a Comment