Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αδιανόητη κίνηση: 25χρονη μητέρα πούλησε το μωρό της για να αγοράσει καινούριες μπότες

Αδιανόητη κίνηση: 25χρονη μητέρα πούλησε το μωρό της για να αγοράσει καινούριες μπότες

Πούλησε νεογέννητο μωρό: Μπορεί να φαντάζει εξωπραγματικό, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μία Ρωσίδα ηλικίας είκοσι πέντε ετών προχώρησε σε μία πώληση. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν μία οποιαδήποτε πώληση, καθώς αφορούσε το νεογέννητο μωρό της. Αναλυτικότερα:

0000

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Ρωσία για το σκοπό της 25χρονης

Σοκάρει η ενέργεια μιας 25χρονης από τη Ρωσία που πούλησε το μόλις επτά ημερών μωρό της για να αγοράσει ένα ζευγάρι μπότες. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ειδησιογραφικά site της Ρωσίας, το τέρας- μάνα-, η Λουίζα Γκατζίεβα, αμέσως μόλις γέννησε άρχισε να

διαφημίζεις στη μαύρη αγορά το νεογέννητο κοριτσάκι. Τελικά, η ίδια βρήκε «ενδιαφερόμενους» και έκλεισε ραντεβού για την αγοραπωλησία. Εκείνη θα κόστιζε 300.000 ρούβλια, δηλαδή περίπου 3.300 ευρώ.

Πούλησε νεογέννητο μωρό: Τι δήλωσαν οι αστυνομική που την παγίδευσαν

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι ήταν μυστικοί αστυνομικοί. Εκείνοι της είχαν στήσει παγίδα μετά από

καταγγελία μελών της οργάνωσης κατά της δουλείας «Alternativa». «Προσπαθήσαμε να της εξηγήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους κινδύνους που θα διέτρεχε το παιδί αν έπεφτε στα χέρια εγκληματιών. Ωστόσο, εκείνη αδιαφόρησε. Το αποκορύφωμα του κυνισμού της ήταν ότι σε επιστολή της προς την αδελφή της, που γνώριζε τα πάντα, ανέφερε τι μπότες θα αγόραζε μετά την πώληση του μωρού», δήλωσαν σε ρωσικά ΜΜΕ.

Η γυναίκα, που έχει άλλα τρία παιδιά, ομολόγησε την ενοχή της. Στη συνέχεια της απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Επίσης, το μωρό παραδόθηκε σε αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Leave a Comment