Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αδιανόητη θλίψη στην Καλαμάτα. Νεκρό σε τροχαίο 3χρονο παιδάκι

Αδιανόητη θλίψη στην Καλαμάτα. Νεκρό σε τροχαίο 3χρονο παιδάκι

Τραγική τροπή πήρε το τροχαίο, που σημειώθηκε αργά το βράδυ τη Παρασκευής στο 71ο χλμ της παλιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

0000

Δυστυχώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα το 3χρονο αγοράκι, που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τους γονείς του την ώρα της σφοδρής πρόσκρουσης σε ελαιόδεντρο υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 24χρονος πατέρας και η 22χρονη μητέρα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Να θυμίσουμε, ότι το δυστύχημα έγινε γύρω στις 9 το βράδυ της Πρωτομαγιάς, ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός, ότι από την σφοδρότητα της σύγκρουσης το 3χρονο παιδάκι βρέθηκε τραυματισμένο αρκετά μέτρα μακριά από το όχημα.

Το τροχαίο προκλήθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο πατέρας του μικρού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και κατέληξε σε ελαιόδεντρο στην παλαιά Ε.Ο. Καλαμάτας- Αθήνας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο νοσοκομείο της πόλης διακομίστηκαν οι γονείς και το αγοράκι τους και παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί ο μικρός δεν τα κατάφερε. Να σημειωθεί ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου μαζεύτηκαν αρκετοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας και χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Leave a Comment