Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Άδωνις - Χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα

Άδωνις - Χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα

Άδωνις: «Χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα»

«Χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τις πορείες εν μέσω πανδημίας εξαπέλυσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ας πούμε οτι λες οτι θα

0000

χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις καταστολής, τη νόμιμη διαδικασία για να εμποδίσεις την διαδήλωση. Τις δυνάμεις των ΜΑΤ δηλαδή. Όταν τα ΜΑΤ θα έρθουν σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές θα επιβαρύνουν την μετάδοση του ιού; Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής. – Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το

είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης».

«Ένα μικρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, της Αριστεράς, και της άκρας Αριστεράς, αποφάσισε να αποσχιστεί από την εθνική προσπάθεια, και να εκβιάσει το υπόλοιπο σώμα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα θυσιάσουμε την Δημοκρατίας γι’ αυτό αλλά θα τους θυμόμαστε»τόνισε, συμπληρώνοντας, ότι «ο ελληνικός λαός κρίνει τι θα πει ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά στην Ελλάδα, ο οποίος για να επιβάλει την μειοψηφική του στην κοινωνία άποψη, εκβιάζει τον ελληνικό λαό και τον καταστρέφει με σκόπιμη διάδοση κορωνοϊού.

Είναι απολύτως προφανές ότι έχουν πέσει οι

μάσκες τους. Είναι κανονικοί εκβιαστές.Χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό ως όπλο για να καταστρέψουν την Ελλάδα, για να επιβάλουν τη γνώμη τους» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε τέλος, πως «όσο οι διαδηλώσεις είναι στους δρόμους οι επαγγελματίες δεν θα ανοίξουν τα μαγαζιά τους. Ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να καταστρέψει την Ελλάδα για να αποκομίσει ο ίδιος δήθεν πολιτικά οφέλη. Στο τέλος δεν θα έχει ούτε πολιτικά οφέλη. Γιατί θα χάσει από όλο αυτό αλλά θα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημία στην Ελλάδα. Όταν είπε «δέχομαι το ρίσκο», στο μυαλό του είχε σχέδιο, δεν το είπε έτσι δεν ήταν τυχαίο».

Εδώ οι αναφορές για σκόπιμη μετάδοση του ιού ως βιολογικό όπλο, περί εκβιασμού της κοινωνίας από την αριστερά, ότι ο Α. Τσίπρας δεν είπε τυχαία το «παίρνω το ρίσκο».

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε.

Πηγή : hairt.gr

Leave a Comment