Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αγγελική Ηλιάδη - Αυτος ειναι ο 27χρονος Άραβας που της έκλεψε την καρδιά

Αγγελική Ηλιάδη - Αυτος ειναι ο 27χρονος Άραβας που της έκλεψε την καρδιά

Αγγελική Ηλιάδη: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια προχώρησε πρόσφατα σε μία εξομολόγηση. Αυτή αφορούσε την προσωπική ζωής της. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει ένας νέος άνδρας στη ζωή της. Όμως, η ίδια δεν ανέφερε

0000

περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο σύντροφό της. Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτά Υπάρχει κάποιος, είναι εκτός χώρου. Αυτά συμβαίνουν πολύ ξαφνικά. Τις περισσότερες φορές δεν το περιμένεις. Κάπως έτσι έγινε. Γιατί κι εγώ πίστευα πως θα αργήσω να ξανακάνω μια σχέση, αλλά να που έγινε ξαφνικά. Μπορεί να ήταν και κεραυνοβόλος ο έρωτας» είχε πει στις κάμερες η αοιδός, χωρίς να αποκαλύψει στοιχεία για το νέο αμόρε της.

Αγγελική Ηλιάδη: Τι ανέφερε το ρεπορτάζ

Ο σύντροφος της Αγγελικής είναι

27 χρονών και ακούει στο όνομα Ιμάν. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι, όπου είναι γνωστός με το παρατσούκλι «ο Αραβας». Θέλετε και το καλύτερο; Το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη στην περιοχή των δυτικών προαστίων είναι δικό του, συγκεκριμένα πέρασε στα χέρια του μετά τα Χριστούγεννα.

Το βράδυ της Τετάρτης ο φακός μας απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει σε διπλανό νυχτερινό μαγαζί, στο Μπουρνάζι, όπου είχε ένα live ο Αγγελος Διονυσίου. Η όμορφη τραγουδίστρια και ο νεαρός συνοδός της, που έχει look hipster, έφτασαν μαζί και ήταν

ντυμένοι στα μαύρα. Κάθισαν με φιλική παρέα και παρότι ήταν διακριτικοί όσον αφορά τις διαχυτικότητες, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους, η συμπεριφορά τους μαρτυρούσε ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Αγγελική Ηλιάδη: Το παλιό σουξέ

Η Αγγελική έλαμπε από ευτυχία δίπλα του και όταν της έδωσαν το μικρόφωνο, ρώτησε το κοινό ποιο τραγούδι θέλει, ξεκινώντας τελικά με το παλιό σουξέ της «Τη μοναξιά φοβάμαι». Εκείνος την καμάρωνε και φυσικά δεν παρέλειψε να της δώσει και λουλούδια. Υστερα ο Ιμάν συνομίλησε για λίγη ώρα με άλλη παρέα ανδρών, ενώ η τραγουδίστρια μιλούσε με μια φίλη της κι έβγαζε selfies με θαυμαστές της.

Όταν εκείνος την έχασε για λίγο από το οπτικό του πεδίο, ανήσυχος την πλησίασε και άπλωσε το χέρι του, ζητώντας το δικό της και κάνοντάς της νόημα «φεύγουμε». Υπερπροστατευτικός απέναντί της, την πήρε και βγήκαν από το μαγαζί χεράκι χεράκι και με τα δάχτυλά τους μπλεγμένα. Μπήκαν στο πολυτελές τζιπ του επιχειρηματία και έφυγαν. Η Αγγελική και ο Ιμάν φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι και κοιτάζονταν στα μάτια με λατρεία.

Leave a Comment