Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Προύσαλης συλλαμβάνει τον Λάμπρο στο Διαφάνι -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Προύσαλης συλλαμβάνει τον Λάμπρο στο Διαφάνι -Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Εντάσεις φέρνει στο Διαφάνι το επεισόδιο της Δευτέρας στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη από τις «Άγριες Μέλισσες», αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματά της από τον Λάμπρο μετά την καυτή νύχτα μαζί του, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία, μόλις γυρίσει.

Την προσωπική τους όμως συνομιλία ακούει και ο πατέρας του δασκάλου στο Διαφάνι. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους και φεύγει σοκαρισμένος στο επεισόδιο της Δευτέρας, στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας πληρώνει τον Κυπραίο στις «Άγριες Μέλισσες»

Την ίδια ώρα, ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο με στόχο να πάρει τα χωράφια των τριών αδερφών. Ο Κυπραίος του υπόσχεται λοιπόν πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια ορισμένων στο Διαφάνη να διώξουν τον δάσκαλο από της «Άγριες Μέλισσες». Έτσι, ο Τόλλιας αποφασισμένος να συνεχίσει το βρώμικο πόλεμο στον Λάμπρο, υπογράφει τη μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει. Όμως ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον Λάμπρο.

Ταυτόχρονα, ο Κυπραίος απειλεί, ανοιχτά, τον

0000

Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη.

Βίντεο: Τα χρυσαφικά στο συρτάρι της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες»

Τέλος, ο Νέστορας αδυνατεί να λύσει το μυστήριο με τα χαμένα χρυσαφικά. Η Μυρσίνη ρίχνει στάχτη στα μάτια της Ανέτ, παρουσιάζοντάς της δύο σκουλαρίκια προκειμένου να την πείσει πως το κόσμημα που βρέθηκε στην κάμαρα του Κυπραίου δεν της ανήκει. Την ίδια ώρα, η Ελένη ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης.

Leave a Comment