Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αγρότες έκαναν με τις αγελάδες, τα άλογα και με μια κατσίκα της φάρμας (Photos)

Αγρότες έκαναν με τις αγελάδες, τα άλογα και με μια κατσίκα της φάρμας (Photos)

Το περιστατικό συνέβη σε μεγάλη φάρμα σε αγροτική περιοχή στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Τρεις αγρότες, ο Μάθιου Μπρουμπέικερ, ο Τέρι Ουάλας και ο Μαρκ Μίσνικοφ κατηγορούνται από τις αρχές, κάτι που και οι ίδιοι παραδέχτηκαν.Οι τρεις αγρότες κατηγορούνται ότι έκαναν τρίγωνα και κουαρτέτα με 12 ζώα από τη φάρμα, ανάμεσα τους και μια κατσικούλα.


Οι άνδρες έχουν ήδη προφυλακιστεί ενώ πολλές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων στην περιοχή έχουν ξεσηκωθεί. Μάλιστα κάποιοι άλλοι αγρότες από διπλανές φάρμες ζήτησαν να υιοθετήσουν τα κακοποιημένα ζώα.Όλα ξεκίνησαν όταν ένα περιπολικό της αστυνομίας έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας στην περιφραγμένη φάρμα. Μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν στο σπίτι και δεν βρήκαν κανένα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε έναν από τους σταύλους όπου έπιασαν στα πράσα τους τρεις αγρότες να κάνουν ..... με ένα άλογο. Αμέσως τους συνέλαβαν.Στη συνέχεια οι τρεις άνδρες παραδέχτηκαν ότι έκαναν ...... με τα άλογα τις αγελάδες και την κατσικούλα της φάρμα. Και όλα αυτά τα έκαναν επί 4 χρόνια.

Στη φάρμα ζούσε και ένα μικρό αγόρι το οποίο οι τρεις αγρότες εξανάγκαζαν να παρακολουθεί


Όλοι τους κινδυνεύουν με βαριές ποινές φυλάκισης λόγω των νόμων της πολιτείας της Πενσιλβάνια, ενώ σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία τουλάχιστον 1000 περιστατικά συμβαίνουν κάθε χρόνο σε αγροτικές φάρμες των ΗΠΑ.

Πηγή:topontiki.gr

Leave a Comment