Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Έχω ξεχάσει πως ήμουν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Έχω ξεχάσει πως ήμουν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το γνωστό μοντέλο της Ελλάδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Vice». Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της για τους λόγους που πραγματοποίησε πλαστικές επεμβάσεις.

Απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε από το Happy Day, όπου ακούμε το μοντέλο, το οποίο μέχρι πρόσφατα ήταν παντρεμένη με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο, να τονίζει πως δεν ήταν ποτέ της υπερβολής. Ωστόσο, έχει «πειράξει» στήθος (που το ήθελε από μικρή), μύτη, χείλη, ενώ έχει κάνει botox.

0000

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι δηλώσεις της

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής, ούτε γενικά μου αρέσουν τα υπερβολικά αποτελέσματα, που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο πια. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Χειρουργείο μια φορά έχω κάνει, ήταν το στήθος μου.. το ήθελα από μικρή, ήθελα να έχει ωραίο σχήμα Και τη μύτη μου, είχα κάνει διάφραγμα και

είπαμε να διορθώσουμε μια δυο ατέλειες. Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν έχουν περάσει και 7 χρόνια, δεν θυμάμαι πώς ήμουν, είναι σα να είναι δικό μου. Βάζω υαλουρονικό στα χείλη, αλλά είχαν όγκο από πριν Τα κάνω ανά τακτά διαστήματα για να διατηρώ την εικόνα μου Κάνω πράγματα, αλλά σε μικρό βαθμό», ανέφερε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Α. Παναγιώταρου: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Vice»

Leave a Comment