Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αλέξης Γεωργούλης: Είναι τρελά ερωτευμένος και ιδού η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Αλέξης Γεωργούλης: Είναι τρελά ερωτευμένος και ιδού η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Κορίτσια, κλάψτε! Ο Αλέξης Γεωργούλης ερωτεύτηκε!

Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Τόνια Σωτηροπούλου, δεν είχαμε κάποιο νέο για την προσωπική ζωή του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη φάση του επαγγελματικά, μιας και εντυπωσιάζει στο «Ζητείται ψεύτης» που σπάει ταμεία στο «Παλλάς», αρέσει πολύ στον ρόλο του κριτή στο «Your face sounds familiar» και κερδίζει τις εντυπώσεις στην αγγλική σειρά «The Durrells».

Μέχρι που έσκασε η είδηση πως έχει έρθει πολύ κοντά με τη δυναμική Κατερίνα Παπαμερή, που ανήκει στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 κρατώντας, παράλληλα, τον «ρόλο» της casting director. Μήπως είχε παρεξηγηθεί το γεγονός πως η όμορφη Κατερίνα ήταν συνέχεια στο πλάι του δημοφιλούς πρωταγωνιστή καθώς τον «τρέχει» για την προώθηση του «ρόλου» του στο «Your face sounds familiar»;

Οχι, ήταν η απάντηση όσων γνωρίζουν, οι οποίοι είπαν στην εφημερίδα Real Life: «Ο Αλέξης και η Κατερίνα έχουν μια τρυφερή σχέση που απολαμβάνουν ιδιαίτερα! Αρχικά ήταν καθαρά επαγγελματική η επαφή τους, μα στη συνέχεια υπήρξε φλερτ, το οποίο φούντωσε και εξελίχθηκε στην τρυφερή σχέση για την οποία κάνουμε λόγο!». Η Κατερίνα φέρεται να είναι παράφορα ερωτευμένη με τον μέχρι πρόσφατα εργένη ηθοποιό, ενώ και εκείνος μοιάζει να έχει βρει στο πρόσωπό της την τρυφερότητα και τη γλυκύτητα που αποζητούσε από καιρό Το ότι είναι ζευγάρι είναι κοινό μυστικό στο «Παλλάς» όπου παίζει ο Αλέξης και φυσικά στο πλατό του «Your face sounds familiar» που συμμετέχει ως κριτής ο Γεωργούλης. Οι δυο τους είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, δεν δίνουν δικαιώματα και προτιμούν να κρατούν μακριά από τα φλας τη σχέση τους, όμως πόσο να μείνει κρυφό ένα τέτοιο μυστικό, το οποίο κρατήθηκε καλά φυλαγμένο το τελευταίο διάστημα; Σημασία έχει πως ο Αλέξης είναι καλύτερα από ποτέ στο πλευρό της Κατερίνας, η οποία αντέχει τους φρενήρεις ρυθμούς δουλειάς του, που τον θέλουν πρωταγωνιστή στο «Ζητείται ψεύτης» του «Παλλάς», μαζί με τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Ναταλία Δραγούμη, Αργύρη Αγγέλου, Αποστολία Ζώη, και κριτή στο «Your face sounds familiar» μαζί με τους Μιμή Ντενίση, ΓιώργοΜαζωνάκη και Δημήτρη Σταρόβα. Στον μαραθώνιό του υπολογίστε πως έχει και γυρίσματα σε Κέρκυρα και Λονδίνο για την ξένη σειρά «The Durrells».

Leave a Comment