Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αλλάζουν όλα στους γάμους - Στο καθιστό με 300 άτομα και μουσική αλλά χωρίς χορό

Αλλάζουν όλα στους γάμους - Στο καθιστό με 300 άτομα και μουσική αλλά χωρίς χορό


Αλλάζουν όλα στους γάμους: Στο καθιστό, με 300 άτομα και μουσική, αλλά χωρίς χορό!

Πότε αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων στις δεξιώσεις – Διασκέδαση και με ορχήστρα!

Οιγάμοιμπορεί να επιτρέπονται αλλά όχι με χορούς και γλέντια, όπως ξέραμε. Ηπανδημία άλλαξε πολλά,και μαζί με τονιό η

0000

κυβέρνηση είπε να εφαρμόσει μέτρα και κανόνες που όχι μόνο δεν είχαμε φανταστεί,αλλά δεν δείχνουν να εξυπηρετούν και στη μη διάδοση τουCOVID-19.

«Γάμοι με μουσική αλλά χωρίς χορό!»

Νύφη και γαμπρός δεν θα σύρουν -τουλάχιστον- φέτος τον χορό της δεξίωσης, αφούλοιξιωλόγοικαι κυβέρνησηαποφάσισαν από κοινού να αυξήσουν τον αριθμό των καλεσμένων, να επιτρέψουν τη μουσική αλλά να απαγορεύσουν τον χορό!

«Από 1ης Ιουλίου οι λοιμωξιολόγοι έκριναν ότι μπορούμε να πάμε στα

300 άτομα και πάντοτε με μέτρα και κανόνες, με ροτόντες των 8 ατόμων»δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης,Νίκος Παπαθανάσης,ενώ διευκρίνισε ότι οι καλεσμένοι θα ψυχαγωγούνται με μουσική αλλά δεν θα μπορούν να χορεύουν.

«Καθιστή» ψυχαγωγία!

«Οι κανόνες που θα ισχύουν είναι αυστηροί.Δεν υπάρχει περιορισμός στο εάν η μουσική θα είναι με ορχήστρα ή όχι.Μακάρι να τελειώσουμε με την πανδημία και να επανέλθουμε, όμως, αυτοί είναι οι κανόνες τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης, ενώ συμπλήρωσε ότι μέχρι πρότινοςδεν είχαμε ούτε την μουσική και θα πρέπει όλοι να κάνουμε προσεκτικά βήματα.

Τι είπε για τηναπαγόρευση της κυκλοφορίας

«Το κάθε τι έχει νόημα. Ηαπαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 01.30 έως 05.00 λήγει τέλος του μήνα. Αυτή την στιγμή οι λοιμωξιολόγοι μας λένε ότι πρέπει να τηρήσουμε αυτό το ωράριο», δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

Θυμίζουμε πως από αύριοΣάββατο 12 Ιουνίου, η απαγόρευση κυκλοφορίας επεκτείνεται κατά

μία ώρα και πηγαίνει στη 1.30μετά τα μεσάνυχτα μέχρι την 1η Ιουλίου που εκτός απροόπτου θα καταργεί.

«Όπως λειτουργούσαμε πριν με τη μουσική θα λειτουργούμε με τους κανόνες», είπε ο κ. Παπαθανάσης αναφορικά με τη μουσική. Όσον αφορά τιςεπιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές μόνο με δύο εισόδους.

Αυξάνεται το ποσοστό πληρότητας σεδραστηριότητες ακροάματος-θεάματος από 50% σε 75%, όταν το

θέατρο είναι χωρητικότητας έως 1.000 θέσεων. Σε 70% έως 5.000 θέσεων και 65% όταν είναι δυναμικότητας έως 15.000 θέσεων.Εάν είναι πλέον των 15.000 θέσεων, ο μέγιστος αριθμός οριστικοποιείται στα 10.000 άτομα, σε κάθε περίπτωση, με υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment