Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αλλος άνθρωπος: Η Ελεάννα Τρυφίδου έχασε 33 ολόκληρα κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος [εικόνες]

Αλλος άνθρωπος: Η Ελεάννα Τρυφίδου έχασε 33 ολόκληρα κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος [εικόνες]

Μια μεγάλη μάχη που έφερε την μεγαλύτερη νίκη για την ίδια, βιώνει η Ελεάννα Τρυφίδου που κατάφερε μέσα σε διάστημα δύο ετών να χάσει 33 κιλά.

H γνωστή δημοσιογράφος αποφάσισε πριν από δύο χρόνια πως ήθελε να κάνει μια πιο υγιεινή και καλύτερη ζωή έχοντας φτάσει στο σημείο να μην μπορεί καν να περπατήσει από το περιττό βάρος. Έτσι, ξεκίνησε προσεκτική διατροφή, έχοντας το πλευρό της τον σύντροφό της που την στηρίζει και την βοηθά στις επιλογές της αλλά και στις δύσκολες ημέρες.

Η ανάρτησή της Ελεάννας Τρυφίδου για την απώλεια 33 κιλών

Με αφορμή την επέτειο των 2 χρόνων από τότε που ξεκίνησε την

δίαιτα, η Ελεάννα Τρυφίδου δημοσίευσε χθες τρεις φωτογραφίες που δείχνουν την σταδιακή αλλαγή και το σημερινό αποτέλεσμα μετά την απώλεια 33 κιλών. Ομολογουμένως, η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

Η Ελεάννα Τρυφίδου ποζάρει με αδυνατισμένο σώμα

Θεαματική αλλαγή από την απώλεια τόσων κιλών

«21/7/2017-21/7/2019. Δυο χρόνια και 33 κιλά. Ένας καθημερινός αγώνας, ένας μαραθώνιος, μια σκληρή μάχη με τον ίδιο σου τον εαυτό που πολλές φορές μετατρέπεται στον ισχυρότερο αντίπαλο, στον χειρότερο εχθρό. Για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα για μένα είναι το προσωπικό μου επίτευγμα, η μεγαλύτερη νίκη. Πριν από δυο χρόνια δεν μπορούσα σχεδόν να περπατήσω, δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου, σήμερα σχεδόν κάθε μέρα περπατάω 10 χλμ. Αυτό είναι μια καλύτερη ζωή. Και όλοι αξίζουμε μια νέα αρχή και μια καλύτερη ζωή. Διπλά μου πάντα αυστηρός αλλά και γλυκός, ο διατροφολόγος μου Κωνσταντίνος Ξένος δεν μου επέτρεψε ποτέ να κάνω πίσω και βέβαια πάνω απ όλους και όλα ο Τάσος που δυο χρόνια τρώει μαζί μου ακριβώς τα ίδια πράγματα κι έχει κι αυτός μια φορά την εβδομάδα "ελεύθερο" χωρίς βέβαια να το χρειάζεται...Και ναι νιώθω πλέον υγιής και δυνατή... νικήτρια μιας καλύτερης ζωής».

Leave a Comment