Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αναπηρική καρέκλα... φάντασμα; Αρχισε να κινείται μόνη της -Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας [βίντεο]

Αναπηρική καρέκλα... φάντασμα; Αρχισε να κινείται μόνη της -Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος που μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου καθώς δείχνει μια άδεια αναπηρική καρέκλα να κυλάει μόνη της μπροστά στην είσοδο ενός νοσοκομείου στην Ινδία. Ήταν φάντασμα ή κάτι άλλο

Το περιστατικό που συνέβη βράδυ, δείχνει την αναπηρική καρέκλα να κυλάει στην είσοδο του Ινστιτούτου Ιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας στο Σαντιγκάρ της Ινδίας. Η καρέκλα ήταν «παρκαρισμένη» στην είσοδο όταν ξαφνικά άρχισε να κινείται προς τα εμπρός, πέρασε μια ράμπα και έφτασε μέχρι τον κήπο.

Ο φύλακας ασφαλείας Μανόχ Κουμάρ ήταν αυτός που παρακολούθησε το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και φυσικά τρόμαξε. Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο πυροδότησε ένα κύμα από εικασίες του νοσοκομειακού προσωπικού με πολλούς να λένε ότι την αναπηρική καρέκλα την μετακίνησε ένα φάντασμα που ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο.

Φάντασμα ή άνεμος;

Από την άλλη, πολλά μέλη του προσωπικού δήλωσαν ότι δεν θέλουν να εργάζονται πλέον στην νυχτερινή βάρδια υπό τον φόβο ότι μπορεί να υπάρχει ένα φάντασμα στο νοσοκομείο. Την πιο λογική απάντηση, πάντως, έδωσε ένα γιατρός που ανέφερε πως η αναπηρική καρέκλα μετακινήθηκε εξαιτίας του ανέμου καθώς ήταν παρκαρισμένη σε μια μερικών ακάλυπτη περιοχή. Όπως είπε: «Κύλησε στο ομαλό έδαφος και απομακρύνθηκε. Ήταν απλά ο άνεμος και όχι ένα φάντασμα».

Leave a Comment