Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αναποδογύρισε 3 φορές το αυτοκίνητο η κορη του Κωστοπουλου - Χαμος απο ασθενοφορα στο σημειο

Αναποδογύρισε 3 φορές το αυτοκίνητο η κορη του Κωστοπουλου - Χαμος απο ασθενοφορα στο σημειο

Κόρη Τζένης Μπαλατσινού: Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού είχε ένα

0000

σοβαρό τροχαίο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (σ.σ. ΗΠΑ). Η κόρη του διάσημου ζευγαριού ονομάζεται Αμαλία. Όσον αφορά την ηλικία της, είναι είκοσι τριών ετών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα όσα αναφέρει, το ρεπορτάζ, γνωστής Ελληνικής εφημερίδας. Αναλυτικότερα:

Κόρη Τζένης Μπαλατσινού: Εσπευσμένα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η Τζένη

Σοβαρό τροχαίο είχε στις ΗΠΑ η 23χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του

Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και της δημοσιογράφου Βίβιαν Μπενέκου, η Τζένη Μπαλατσινού έφυγε εσπευσμένα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (σ.σ. ΗΠΑ).
Συγκεκριμένα, η Τζένη ταξίδεψε μέχρι την Καλιφόρνια. Σε εκείνη την Πολιτεία της Αμερικής ζει η κόρη της. Εκεί, ήταν και το μέρος όπου έλαβε χώρα ατυχές περιστατικό, δηλαδή το

τροχαίο.

Κόρη Τζένης Μπαλατσινού: Στο νοσοκομείο, η Αμαλία

Όπως αναφέρει η Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η 23χρονη οδηγούσε σε

δρόμο του Λος Άντζελες. Όμως, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την. Η Αμαλία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, ενώ τονίζεται πως δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Σε κέντρο αποκατάστασης η Αμαλία Κωστοπούλου μετά το σοβαρό ατύχημα

“Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει”.

Δύσκολες στιγμές πέρασαν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στην Καλιφόρνια η μεγάλη τους κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου. Οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το στοπ και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η Αμαλία.

Μέσα από το Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης περιέγραψε πως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή: «Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος για την Αμαλία Κωστοπούλου, είχε ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες Επειδή έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία, κινδύνευσε πολύ η Αμαλία, έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία.

Αυτή τη στιγμή είναι σε ένα κέντρο αποκατάστασης, ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει, αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.

Leave a Comment