Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ανάστατοι ολοι οι Ελληνες ακόλουθοι της - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Αθηνά Ωνάση - Δεν τρωει το φαγητο της

Ανάστατοι ολοι οι Ελληνες ακόλουθοι της - Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Αθηνά Ωνάση - Δεν τρωει το φαγητο της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η χρυσή κληρονόμος Αθηνά Ωνάση. Η ίδια πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις με τελευταία αυτή στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης που τελούν υπό την αιγίδα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι τη συνάντησαν εκεί έμειναν έκπληκτοι από τη μεγάλη αλλαγή της.

Η Αθηνά έχει χάσει πολλά κιλά με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει «σκιά» του εαυτού της, ενώ

0000

κυκλοφορεί η φήμη ότι η κατάθλιψη τη βασανίζει εδώ και καιρό.

Αρκετοί είναι αυτοί που συνδέουν την κακή ψυχολογική της κατάσταση με την προσωπική ευτυχία που βιώνει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει το σοκ του διαζυγίου της με τον Αλβάρο. Μάλιστα, για πολύ καιρό φέρεται να ήταν επί 24ωρη επίβλεψη των σωματοφυλάκων της, οι οποίοι ανησυχούσαν μήπως η κληρονόμος προβεί σε κάποια απελπισμένη πράξη

Ο λόγος του διαζυγίου φέρεται να ήταν ότι ο

Αλβάρο πίεζε την Αθηνά να μείνει έγκυος, κάτι που εκείνη δεν ήθελε. Άλλωστε τα δικά του παιδιά, τα θεωρούσε δικά της αφού συνέβαλε πλήρως στην ανατροφή τους. Πολλές ήταν οι φήμες που είχαν ακουστεί εξάλλου και για τον άστατο βίο του ΑλβάροΝτε Μιράντα Νέτο.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα πάντωςείχε σταματήσει να τρώει, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που την δείχνουν φανερά αδυνατισμένη. Από την μεριά του ο Αλβάρο, συνεχίζει τη ζωή του.

Η φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση

Αθηνά Ωνάση

Leave a Comment