Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ανατρίχιασαν οι Πασοκτζήδες - Πωλείται μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα με τη Δήμητρα για 5000 ευρώ

Ανατρίχιασαν οι Πασοκτζήδες - Πωλείται μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα με τη Δήμητρα για 5000 ευρώ

Πωλείται μπομπονιέρα από τον γάμο του Ανδρέα με τη Δήμητρα για 5000 ευρώ

Ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να

0000

προσφέρουν ακόμα και τα διπλά

Στο «σφυρί»η ασημένια αναμνηστική μπομπονιέρα από τον θρυλικό γάμο τουΑνδρέα Παπανδρέουμε τηνΔήμητρα Λιάνη, με την υπογραφή του οίκου νυφικών της Νταίζης Αντωνοπούλου που σχεδίασε για την ημέρα εκείνη και το νυφικό της νύφης. Το πολυτελές γαμήλιο αντικείμενο έχει βγει προς πώληση στο διαδίκτυο με πρώτη τιμή προσφοράς τα5.000 ευρώ.

Ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είναι

διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμα και τα διπλά προκειμένου να την αποκτήσουν. Σύμφωνα με την ανάρτηση κάτοχος της συλλεκτικής μπομπονιέρας εμφανίζεται ένας συλλέκτης από το Ηράκλειο τηςΚρήτηςπου όλα αυτά τα χρόνια την είχε στην κατοχή του.

Η ασημένια μπομπονιέρα που μοιάζει με κουτί φέρει στο επάνω της μέρος σκαλιστά τα ονόματα των νιόπαντρων «Ανδρέας – Δήμητρα», ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει η σφραγίδα του διάσημου οίκου στο Κολωνάκι.

booboniera3

Ο γάμος του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί στις13 Ιουλίου 1989στην εκκλησία Ελευθερώτρια στην Πολιτεία και είχε αποτελέσει το γεγονός της χρόνιας, καθώς ο 70χρονος Ανδρέας Παπανδρέου και η 35χρονη Δήμητρα Λιάνη αποφάσιζαν παρά τις αντιδράσεις να ενώσουν τις ζωές τους.

Ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Ήταν ο τρίτος γάμος του ηγέτη τουΠΑΣΟΚ. Είχαν προηγηθεί οι γάμοι του με τη Χριστίνα Ρασιά και τη Μαργαρίτα Τσαντ.

boboniera1_2

boboniera2

Πηγή : protothema.gr

Leave a Comment