Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ανατροπή για το θανάσιμο τροχαίο Παντελίδη - Η Φρόσω στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ

Ανατροπή για το θανάσιμο τροχαίο Παντελίδη - Η Φρόσω στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ

Ανατροπή για το θανάσιμο τροχαίο Παντελίδη: «Η Φρόσω στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ»

Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο θάνατος του οποίου συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, υποστηρίζει πως έχει στη διάθεσή του ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της οικογένειας Παντελίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα ένα νέο

0000

στοιχείο ανατρέπει τα δεδομένα. Αυτόπτης μάρτυρας – όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση – έχει καταθέσει πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και πως ο ίδιος ο μάρτυρας ήταν αυτός που τον συνόδευσε στο αυτοκίνητό του για να επιβιβαστεί από την πόρτα του συνοδηγού.

«Πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος ΔΕΝ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του

μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του κ. Λύτρα.

Θυμίζουμε πως στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, ο 33χρονος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού, όταν στις 08.10 το πρωί, το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο με υπερβολική ταχύτητα.

Η οικογένεια του τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι τη μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το

τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης και έχασε τη ζωή του, ήταν η Ευφροσύνη Κυριάκου. Στο όχημα εκτός από τον Παντελή Παντελίδη και την Φρόσω Κυριάκου επέβαινε η Μίνα Αρναούτη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Το θέμα αναδεικνύει σήμερα η Espresso με τίτλο: «Η Φρόσω στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ»

Leave a Comment