Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ανείπωτος Θρήνος! Έφυγε από τη Ζωή ο Αγαπημένος Ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος

Ανείπωτος Θρήνος! Έφυγε από τη Ζωή ο Αγαπημένος Ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος πέθανε σε ηλικία 89 ετών.

Την είδηση της απώλειας έκανε γνωστή στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

0000

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα.

Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους».

Ο Μπάμπης Γιωτόπουλος είχε γεννηθεί το 1931 στην Αθήνα και σε ηλικία 29 ετών, είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του στον χώρο του θεάτρου, περνώντας στην συνέχεια στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Μεταξύ άλλων είχε εμφανιστεί στις δημοφιλείς σειρές Singles, Είσαι το ταίρι μου, Παππούδες εν δράσει, Το δις εξαμαρτείν και Το μινόρε της Αυγής.

Είχε παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες όπως

Έτερος Εγώ, Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου, Ο βασιλιάς, Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο και Τρεις εποχές. Τις δεκαετίες του 70 και του 80 είχε παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ των οποίων Η γειτονιά του Τσέχωφ, Η πινακοθήκη των ηλιθίων, Υπηρέτης δυο αφεντάδων, Φον Δημητράκης και Χάρβεϊ. «Μου αρέσει πολύ το θέατρο, δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου», δήλωνε σε παλιότερη συνέντευξή του.

«Και μόνο το να βλέπεις να παίζουν τόσο σπουδαίοι ηθοποιοί στο Εθνικό είναι μεγάλο σχολείο [] Δεν έχω απωθημένα στο πεδίο συνεργασιών γιατί έπαιξα δίπλα σε θηρία. Θα ήθελα όμως να παίξω τον «Κατά φαντασίαν ασθενή» του Μολιέρου.


Παρ’ όλο που έχω παίξει το έργο σε δεύτερο ρόλο, θα ήθελα τον πρωταγωνιστικό».

Leave a Comment