Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Άνοιξε το πρώτο γραφείο τελετών που μετατρέπει τους νεκρούς σε φυσικό λίπασμα για τα φυτά

Άνοιξε το πρώτο γραφείο τελετών που μετατρέπει τους νεκρούς σε φυσικό λίπασμα για τα φυτά

Ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην αρχιτεκτονική, η Katrina Spade έκανε πολλά χρόνια έρευνα και κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα για να ιδρύσει τη δική της εταιρεία, Recompose, η οποία άρχισε να μετατρέπει τους πρώτους πελάτες της σε

0000

κομπόστ / φυσικό λίπασμα για τα φυτά.

Το Recompose φιλοξενεί τώρα 10 σώματα και σχεδιάζει να

αυξηθεί σε 40 μέχρι το τέλος του έτους.

Η Anna Swenson, διευθύντρια πελατών και επικοινωνιών για την Recompose, δήλωσε:

Η οικολογική φροντίδα ενός πεθαμένου είναι πιο σημαντική από ποτέ. Νιώσαμε την ευθύνη να κάνουμε αυτήν την υπηρεσία διαθέσιμη.

Το Recompose τοποθετεί τα πτώματα σε

«δοχεία» ή λευκούς εξαγωνικούς χαλύβδινους σωλήνες, σε μια αποθήκη στο Κεντ της Ουάσιγκτον. Ξύλινα τσιπ, άχυρο αποθηκεύονται επίσης στα αγγεία, τα οποία παρέχουν τη βέλτιστη ποσότητα θερμότητας, νερού και οξυγόνου για να διασπάσουν το σώμα. Το χώμα που προκύπτει από αυτή την διαδικασία θα στεγνώσει για δύο εβδομάδες έως ένα μήνα προτού δωθεί στην οικογένειες ή δωριστεί σε ένα έργο οικολογικής αποκατάστασης.

Recompose (Ανασυνθέση)

Η εταιρεία θεωρείται περιβαλλοντική από μελλοντικούς πελάτες, καθώς αυτή η μέθοδος εξοικονομεί 1 μετρικό τόνο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Αυτή τη στιγμή κοστίζει 5.500 $ ανά άτομο για αποθήκευση στα δοχεία της Recompose. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπό τους.

Leave a Comment