Ψυχαγωγία Ενημέρωση

«απαντάει» στη Μία Καλίφα: Τα λεφτά που πήρε σε όλη της την καριέρα τα έβγαλα σε έναν μήνα

«απαντάει» στη Μία Καλίφα: Τα λεφτά που πήρε σε όλη της την καριέρα τα έβγαλα σε έναν μήνα

Τη βιομηχανία των ταινιών έσπευσε να υπερασπιστεί μια νεαρή υποστηρίζοντας ότι μέσα σ’ ένα μήνα έβγαλε όσα η Μία Καλίφα σ’ ολόκληρη την καριέρα της

Η 26χρονη Καλίφα έγινε η διασημότερη το 2014 μετά τις απειλές που δέχθηκε από το ISIS επειδή σε μια από τις σκηνές που γύρισε φορούσε ισλαμική μαντίλα. Αλλά παρά τη φήμη που απέκτησε στους μόλις τρεις μήνες που εργάστηκε στη βιομηχανία του , θέλησε προ ημερών να διαφωτίσει το κοινό της για τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν εκεί. Σε ανάρτησή της στο Twitter -που παρέπεμπε και σε μια συνέντευξή της- η χυμώδης Λιβανέζα, που εργάζεται πλέον ως σπορτσκάστερ, ανέφερε: «Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω βγάλει εκατομμύρια από το . Είναι εντελώς αναληθές. Έβγαλα ΣΥΝΟΛΙΚΑ κάπου 12.000 δολάρια στη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά ήταν... τρομακτική».

Ενώ σε επόμενα tweets πρόσθεσε: «Για να εξηγήσω κάποια πράγματα, ποτέ δεν μου έταξαν “εκατομμύρια”, ούτε το περιμένω. Απλώς ξεκαθαρίζω κάποιες παρανοήσεις για το πρόσωπό μου και τη βιομηχανία. Εργάστηκα πολύ λίγο διάστημα , αλλά όσα έκανα εξαπλώθηκαν σαν πυρκαγιά και συνεχίζουν να με συγκαταλέγουν στις κορυφαίες (πράγμα που πραγματικά με ξαφνιάζει) πέντε χρόνια αφότου εγκατάλειψα τη βιομηχανία. Γι’ αυτό ο κόσμος πιστεύει ότι εξακολουθώ να γυρίζω ».

Τα tweet της Μία Καλίφα απέσπασαν 72.000 likes με 17.000 άτομα να τα κάνουν retweet, ενώ πυροδότησαν μια έντονη συζήτηση για τη βιομηχανία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σ’ ένα απ’ αυτά, το Reddit, μια νεαρή στάρ, ονόματι Stephanie Vixen, έσπευσε να αποκαλύψει, προς έκπληξη των ακολούθων της, ότι μέσα σ’ ένα μήνα έβγαλε 12.000 δολάρια υποστηρίζοντας ότι η καριέρα μπορεί να αποβεί κερδοφόρα.

H Stephanie Vixen αποκάλυψε ότι κέρδισε 11.500 σ' ένα μήνα από τη συμμετοχή της σε ερωτικές ταινίες, όσα έβγαλε η Μία Καλίφα σ' ολόκληρη την καριέρα της στο πορνό.

H Stephanie Vixen αποκάλυψε ότι κέρδισε 11.500 σ' ένα μήνα από τη συμμετοχή της σε ταινίες, όσα έβγαλε η Μία Καλίφα σ' ολόκληρη την καριέρα της / Φωτογραφία: Reddit

«Είμαι μια 19χρονη ερασιτέχνις ηθοποιός ταινιών, η Stephanie Vixen. Έβγαλα σ’ ένα μήνα όσα η Μία Καλίφα σ’ ολόκληρη την καριέρα της », αναφέρει, συμπληρώνοντας: «Δεν το λέω για να καυχηθώ, αλλά εκείνη λέει ότι έβγαλε μόνο 12.000 δολάρια από το για να διώξει τους ενδιαφερόμενους. Εγώ λέω ότι έβγαλα το ίδιο ποσό τους πρώτους λίγους μήνες μου με ερασιτεχνικό στο . Mπορεί να βγάλει κανείς καλά λεφτά σ’ αυτή τη βιομηχανία...».

Ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία από τα έσοδά της, που δείχνει ότι έλαβε από το σε ένα μήνα 11.500 δολάρια, πολύ κοντά στο ποσό που αποκάλυψε η Μία Καλίφα ότι έβγαλε από την καριέρα της

Leave a Comment