Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απειλεί με ροζ αποκαλύψεις ο ιερέας με το βιτριόλι - Θα τους ξεφτιλίσει ολους με αποδείξεις

Απειλεί με ροζ αποκαλύψεις ο ιερέας με το βιτριόλι - Θα τους ξεφτιλίσει ολους με αποδείξεις

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη και όχι μόνο στην Ελλάδα, από την επίθεση με βιτριόλι ιερέα στην Μονή Πετράκη, κατά μητροπολιτών.

Όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν αυτή την εγκληματική πράξη που υπερβαίνει σε θηριωδία ότι άλλο έχουμε δει στον χώρο της εκκλησίας. Τις τελευταίες ώρες έρχονται στο φως πληροφορίες σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση του δράστη, γεγονός όμως που δεν

0000

πείθει τους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας, καθώς οι ισχυρισμοί αυτοί έγιναν πρόσφατα, ενώ η έκνομη δράση του ιερέα είναι πολυετής.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, ποιοι τον κάλυπταν τόσα χρόνια και γιατί.

Η ανάρτηση – φωτιά του εγκληματία ιερέα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο ιερωμένος είχε κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Facebook, στις οποίες έκανε αναφορά για «κατάθλιψη». στις 14 Απριλίου έγραψε στο προφίλ του: «Εμείς οι Σερραίοι όταν δίνουμε τον

λόγο μας, τον κρατάμε. Κάτω από τα φουστάνια που λέτε κάποιοι, φοράμε παντελόνια. Ας βγει η απόφαση και τότε δεν θα μιλήσω με λόγια αλλά με πράξεις. Πάντοτε ήμουν πάπλωμα για όλους. Ήρθε η ώρα όμως να μιλήσω, γιατί δεν γνωρίζετε τι γίνεται στην Εκκλησία από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Και εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις. Και τότε θα δείτε. Θα τρανταχθεί όλη η Εκκλησία».

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να

αντιληφθεί κάποιος ότι εκφράσεις όπως «φουστάνια», ήμουν «πάπλωμα για όλους» και «θα τρανταχτεί όλη η εκκλησία», παραπέμπουν σε κάποιου είδους ροζ «εκβιασμό».

Πράγμα που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Leave a Comment