Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απενταρος και αστεγος ο Πετρος - Του πουλησαν ολα του τα σπιτια μετα απο κατασχεση

Απενταρος και αστεγος ο Πετρος - Του πουλησαν ολα του τα σπιτια μετα απο κατασχεση

Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδηςέπειτα από την προφυλάκισή του στην Τρίπολη, τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, ο

0000

Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς έχει ένα υψηλό χρέος σε τράπεζες που δε μπορεί να αποπληρωθεί.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τρία ακίνητα της οικογένειας –το πατρικό του στην Ήπειρο, ένα εξοχικό στην Κορινθία και μία μεζονέτα στο Ψυχικό- να έχουν κατά καιρούς κινδυνεύσει με πλειστηριασμό.

Το εξοχικό, που θα βγει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με

πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου. Πρόκειται για μία διώροφη κατοικία, 180 τ.μ. χτισμένη πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορίνθου.

Ο δεύτερος αφορά σε μεζονέτα στο Ψυχικό και έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του διαθέτουν, εκτός από μια μεζονέτα τριών επιπέδων στο Ψυχικό, το εξοχικό στην Κορινθία και το πατρικό σπίτι του Π. Φιλιππίδη στα Ιωάννινα.

Η μεζονέτα στο Ψυχικό

Η μεζονέτα επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό από το 2018, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει το φως εκείνη την περίοδο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης το είχε τότε

διαψεύσει, όμως νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο πράγματι να βγει στο σφυρί, αλλά αυτό αποτράπηκε μετά από ενέργειες της οικογένειας του ηθοποιού.

Τώρα, στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων αναφέρεται ως ημερομηνία πλειστηριασμού για το συγκεκριμένο ακίνητο η 27η Απριλίου, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο αν η οικογένεια κινηθεί ξανά νομικά, να δοθεί αναστολή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ακίνητο στο Ψυχικό κατασχέθηκε για το ποσό των 450.000 ευρώ, στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο πλειστηριασμός αφορά τη μια από τις δύο κατοικίες του κτιριακού συγκροτήματος, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο, με τιμή εκκίνησης στα 645.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οηθοποιόςκαι σκηνοθέτης, ο οποίοςκατηγορείται για τρεις πράξεις φικι φικιουαλικής βίας, οφείλει περίπου ένα

εκατομμύριο ευρώ στις τράπεζες.

Το ποσό προέρχεται από δάνεια –επισκευαστικά και επαγγελματικά, που του χορηγήθηκαν κατά το παρελθόν.

Πέτρος Φιλιππίδης: Στις 18 Μαρτίου η δίκη

Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τρεις κατηγορίες βαριάς φικι φικιουαλικής βίας παραπέμπεται στις 18 Μαρτίου 2022 ο Πέτρος Φιλιππίδης, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Το δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε, έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως Ευθυμίας Στάμου, η οποία εισηγήθηκε την παραπομπή του ηθοποιού, προσωρινά κρατούμενου για την υπόθεση, για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού κατά γυναικών συναδέλφων του.

Στην πρόταση επισημαίνεται πως οι τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον καλλιτέχνη αναφέρονται σε πραγματικά περιστατικά και απορρίπτεται ο ισχυρισμός του Φιλιππίδη πως οι παθούσες στράφηκαν εναντίον του «για λόγους δημοσιότητας».

Leave a Comment