Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απίθανο περιστατικό στο GNTM 2: Ζευγάρι τσακώθηκε βλέποντας τα μοντέλα με τα εσώρουχα [βίντεο]

Απίθανο περιστατικό στο GNTM 2: Ζευγάρι τσακώθηκε βλέποντας τα μοντέλα με τα εσώρουχα [βίντεο]

Μια ιδιαίτερη φωτογράφηση έπρεπε να κάνουν χθες τα κορίτσια του GNTM 2, στο κέντρο της Αθήνας και αυτή είχε επιπτώσεις και στους πεζούς.

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να φωτογραφηθούν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μαλεκάκη, με εσώρουχα, κάνοντας μάλιστα ντους, επάνω σε μία ανοιχτή πλατφόρμα την ώρα που διέσχιζε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Μάλιστα, η Μαρία Μιχαλοπούλου – η αγρότισσα με τους κοιλιακούς φέτες - αντέδρασε, λέγοντας: «Εγώ δεν το κάνω, έχω κι έναν πατέρα».

Το απίθανο περιστατικό: Τσακώθηκαν για τα μοντέλα

Τ;α κορίτσια του GNTM 2 τελικά ανέβηκαν στην πλατφόρμα, προσπαθώντας να είναι χαρούμενες και να αναδεικνύουν το σώμα τους χωρίς να είναι σέξι. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός πως κυκλοφορούσαν με τα εσώρουχά τους, κάνοντας ντους επάνω σε μια ανοιχτή πλατφόρμα, συγκέντρωσε τα βλέμματα των περαστικών αλλά και των οδηγών των αυτοκινήτων.

Η φωτογράφηση έγινε επάνω σε ανοιχτή πλατφόρμα στο κέντρο της Αθήνας

Η φωτογράφηση έγινε επάνω σε ανοιχτή πλατφόρμα στο κέντρο της Αθήνας

Η κάμερα όμως του GNTM κατέγραψε κι ένα απρόοπτο περιστατικό. Ένα ζευγάρι που περπατούσε αμέριμνο άρχισε να τσακώνεται μέσα στην μέση του δρόμου, όταν ο άνδρας κοίταξε τα επίδοξα μοντέλα και η σύντροφός του τσαντίστηκε και του έκανε σκηνή.

Τελικά, από την χθεσινή δοκιμασία και το σπίτι του GNTM αποχώρησε η Σίλια, που μπορεί να στενοχωρήθηκε που θα φύγει από το ριάλιτι, ωστόσο χαίρεται που θα επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Leave a Comment