Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απλο και φτωχικο το δείπνο του Αλεξη - Μολις ειδε την πριζολα εχασε τα λογια του

Απλο και φτωχικο το δείπνο του Αλεξη - Μολις ειδε την πριζολα εχασε τα λογια του

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με το κόμμα και μετά την ομιλία τους ακολούθησε και δείπνο. Συνεχίζεται το αντάρτικο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στον Τσίπρα. Μετά την ομιλία για εκλογές άνοιξε και

0000

η όρεξη.

Έτσι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με βουλευτές, στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τη συμπρωτεύουσα έκλεισαν τη βραδιά τους με ένα λουκούλλειο δείπνο, σε γνωστή ταβέρνα της Πολίχνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας γεύτηκε δια χειρός του ιδιοκτήτη του εστιατορίου μια μπριζόλα

tomahawk, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη «βασίλισσα των rib eye».

Συγκεκριμένα, ενόσω ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Στέφανος Σαράτσης σέρβιρε την σπαλομπριζόλα στον Αλέξη Τσίπρα και τους συνδαιτυμόνες του, εξηγούσε παράλληλα στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα μυστικά του επαγγέλματος. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μάλιστα ερωτήσεις για τον

τρόπο ψησίματος αυτής της ξεχωριστής κοπής κρέατος.

Δίπλα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται και η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την «τελετουργία» της μπριζόλας.

Το μενού της παρέας του προέδρου ωστόσο δεν περιορίστηκε μόνο στις ξεχωριστές γεύσεις, αλλά είχε και πολλή πολιτική συζήτηση.
Αλέξης Τσίπρας

μπριζόλα

Leave a Comment