Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έγινε viral τραγουδώντας στο Μοναστηράκι -Είχε πάει και στο The Voicee

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που έγινε viral τραγουδώντας στο Μοναστηράκι -Είχε πάει και στο The Voicee

Ο αστυνομικός που έγινε viral όταν τραγούδησε πλάι σε πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι, έχει «προϋπηρεσία» στη μουσική, ενώ, όπως αποκαλύπτει το iefimerida.gr πριν δύο μήνες είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο The Voice.

Ένα βίντεο στο Facebook στάθηκε η αφορμή για κάνει τον γύρο του κόσμου η στιγμή που ο αστυνομικός Μάριος Δαρβίρας πιάνει το μικρόφωνο και ερμηνεύει το «Stand By Me», κάτω από τις επευφημίες των παρευρισκομένων.

«Αστυνομικός πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε πλάι σε περιπλανώμενο στο Μοναστηράκι. Να και κάτι όμορφο!», σχολιάζει η σελίδα που ανήρτησε το στιγμιότυπο, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται πότε καταγράφηκε. Το βίντεο έχει τουλάχιστον 11.000 likes, 4.400 κοινοποιήσεις και 713 σχόλια, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι άκρως θετικά για τις τραγουδιστικές του ικανότητες.

Το viral βίντεο προκάλεσε τους χρήστες του διαδικτύου να αναζητήσουν τον μυστηριώδη αστυνομικό με την ωραία φωνή. Την ταυτότητα του αστυνομικού αποκάλυψε αρχικά η σελίδα που ανάρτησε το βίντεο, καθώς οι χρήστες του facebook ήθελαν να μάθουν ποιος είναι ο 30χρονος άνδρας με την αγάπη για τη μουσική.

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον αστυνομικό, που είναι στις πεζές περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι όντως ο ίδιος τραγούδησε στο Μοναστηράκι, αλλά απέφυγε ευγενικά - λόγω του επαγγέλματός του - να κάνει κάποια δήλωση.

Βίντεο: Ο αστυνομικός σε παλιότερο βίντεο κλιπ του

Ο Μάριος Δαρβίρας διατηρεί και λογαριασμό στο Youtube, όπου ανεβάζει τραγούδια του ή ερμηνείες άλλων αγαπημένων κομματιών.

Δειτε το βιντεο

0000

Η ΕΛ.ΑΣ. επικροτεί την ενέργεια του αστυνομικού

Η εικόνα του αστυνομικού να τραγουδά ξαφνικά δίπλα σε έναν πλανόδιο μουσικό ξάφνιασε ευχάριστα καθώς δίνει και μια άλλη - υπαρκτή αλλά όχι αναγνωρισμένη ευρέως - διάσταση ευαισθησίας στους εργαζόμενους άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, όχι μόνο δεν υπάρχει καμιά δυσαρέσκεια στους κόλπους της Αστυνομίας, για την ενέργεια του αστυνομικού ή για την έκταση που πήρε το θέμα μέσα από τα social media, αλλά τουναντίον υπάρχει θετική ανταπόκριση καθώς ενισχύει την ανθρώπινη εικόνα της ΕΛΑΣ.

Φωτογραφία του Μάριου Δαρβίρα σε κάποια μουσική σκηνή

Φωτογραφία του Μάριου Δαρβίρα σε κάποια μουσική σκηνή

Καλλιακμάνης: «Μια αυθόρμητη ενέργεια που επικροτεί ο πολίτης»

«Σε κάποιες περιπτώσεις η αστυνομία αντί να δείχνει ένα σκληρό πρόσωπο εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου και τηρώντας τους τύπους, είναι προτιμότερο να επιδεικνύει μια ανεπαίσθητη ανοχή ή και να προάγει ένα ανθρώπινο πρόσωπο που ο πολίτης όχι μόνο αποδέχεται αλλά και επικροτεί» δηλώνει στο iefimerida.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. «Ήταν ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο που δεν προσβάλλει κανέναν αντιθέτως μάλιστα επικροτείται από το σύνολο της κοινωνίας. Μία αξιοπρεπέστατη παρουσία μια καταπληκτική φωνή μια αυθόρμητη ενέργεια που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποκομίσει», συνεχίζει.

O πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

O πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης / Φωτογραφία: Facebook

Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σημειώνει κλείνοντας: «Τέτοια σχόλια είναι αναγκαία στις μέρες μας που πολλές φορές γίνεται λόγος για αυθαιρεσίες η υπερβάλλοντα ζήλο από τη μεριά της αστυνομίας βλέπε το περιστατικό με την γιαγιά και τα τερλίκια και τους ανήλικους στην ταινία Τζόκερ».

Ο αστυνομικός τραγουδιστής είχε δοκιμάσει την τύχη του στο The Voice

Ο Μάριος Δαρβίρας εμφανίστηκε στο δεύτερο μόλις blind audition του φετινού The Voice τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο αστυνομικός που συστήθηκε απλώς με το όνομά του και τον τόπο όπου μένει στην Καλλιθέα, ερμήνευσε το τραγούδι «Λόγια φιλικά». Ωστόσο, οι coaches δεν πείστηκαν και κανείς τους δεν πάτησε το κουμπί ώστε να γυρίσει την καρέκλα του.

Leave a Comment