Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Απόπειρα βιασμού 15χρονης στη Θεσσαλονίκη - Ήθελε βίντεο αλλά όχι του προσώπου της

Απόπειρα βιασμού 15χρονης στη Θεσσαλονίκη - Ήθελε βίντεο αλλά όχι του προσώπου της

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία 15χρονης για απόπειρα βιασμού εις βάρος της, η οποία οδήγησε στη σύλληψη δύο νεαρών.

«Είμαι έξω φρενών. Εκτός εαυτού. Ήμασταν 16 ώρες στα τμήματα, δεν μας άφηναν να δούμε το παιδί μας, να μάθουμε τι έγινε», είπε ο πατέρας της 15χρονης στο Mega.

0000

Όλα άρχισαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν η 15χρονη με μια συνομήλική της πήγαν στο σπίτι του 22χρονου, που τον είχαν γνωρίσει μέσω Instagram. Εκεί βρισκόταν και ένας φίλος του νεαρού, 25 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, «ο 22χρονος ρώτησε τη 15χρονη αν θα είχε αντίρρηση να τη βιντεοσκοπεί την ώρα της ερωτικής πράξης. Η ανήλικη του είπε δεν είχε πρόβλημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα φαινόταν το πρόσωπό της. Όταν κατάλαβε ότι φαινόταν και το

πρόσωπό της, ζήτησε από τον 22χρονο να το διαγράψει αμέσως».

Μόλις αντιλήφθηκε πως η πράξη τους είχε μαγνητοσκοπηθεί, η 15χρονη ζήτησε από τον 22χρονο να σβήσει το βίντεο από το κινητό του. Σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, όχι μόνο δεν διεγράφη το βίντεο, αλλά ο δεύτερος νεαρός αποπειράθηκε να τη βιάσει. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις 5 Ιανουαρίου.

δειτε το βιντεο

Leave a Comment