Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης – Καταρρέει η παραγωγή και ο Αντζούν - Χάνει εκατομμύρια ο Τούρκος παραγωγος

Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης – Καταρρέει η παραγωγή και ο Αντζούν - Χάνει εκατομμύρια ο Τούρκος παραγωγος

Survivor spoiler Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, σειρά παίρνει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινώσει την απόφασή του στο επεισόδιο της Κυριακής.

0000

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης είδαμε να αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε ότι θα νιώθει μόνος, αλλά έχει βάλει ένα στόχο και θέλει να τον πετύχει και αυτός είναι να κερδίσει το έπαθλο.

Survivor spoiler: Οι αναρτήσεις που προδίδουν την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τετάρτης «έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο

Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει Θέλω να μου δώσετε τα ποστ και του αδερφού και του κολλητού του Νίκου Μπάρτζη».

survivor spoiler αποχώρηση

Ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι

αποχώρησε γιατί ένιωθε άσχημα ψυχολογικά και όπως ανέφερε και ο Γιώργος Λιανός στο ραδιoφωνικό σταθμό sfera θέλει να συνεχίσει αλλά έχει σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του!

Στο επεισόδιο της Κυριακής αναμένεται να δούμε και την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, τινάζοντας στον «αέρα» το πρότζεκτ του Ατζούν. Μπορεί η παραγωγή να προσπάθησε να τον μεταπείσει, αφού ήθελε να αποχωρήσει μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά φαίνεται πως δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μπάρτζης, δύο μέρες μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, πήρε την απόφαση να φύγει και αυτός. Και αυτό θα το δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Εξέλιξη βόμβα στο Survivor λίγο πριν το φινάλε του.

Leave a Comment