Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Άρης Σερβετάλης - Διέρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ως Άγιος Νεκτάριος

Άρης Σερβετάλης - Διέρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ως Άγιος Νεκτάριος

Άρης Σερβετάλης: Ο γνωστός ηθοποιός είναι πρωταγωνιστής στην ταινία «Man of God» (σ.σ. στα Ελληνικά «Άνθρωπος του Θεού»). Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο Έλληνας ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί στην προαναφερθείσα ταινία, τον Άγιο Νεκτάριο.

Άρης Σερβετάλης: Σημαντικές πληροφορίες για την ταινία «Man of God»

Η ταινία, σύμφωνα με πληροφορίες που απορρέουν από

0000

ρεπορτάζ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Δηλαδή, στην επέτειο συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τον θάνατο του Αγίου. Εκείνος έλαβε χώρα, το 1920. Από εκεί και πέρα, η διανομή θα είναι της Feelgood Entertainment. Φυσικά, αφορά στη ζωή και τη δράση του Άγιου Νεκτάριου. Στον ρόλο του παράλυτου που θεραπεύτηκε και θεωρείται το πρώτο θαύμα του Αγίου μετά την κοίμησή του στο νοσοκομείο Αιγινήτειο, θα βρεθεί ο Mickey Rourke. Tη μουσική υπογράφει ο Zbigniew Preisner, και τα κοστούμια η Eύα Νάθενα.

Στη διανομή συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι

Νικήτας Τσακίρογλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης και ο Ρώσος ηθοποιός Alexander Petrov. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα όμως, είναι απόλυτα επικεντρωμένες στον πρωταγωνιστή της. Δηλαδή στον Άρη Σερβετάλη.

Άρης Σερβετάλης: Ακολουθούν οι τρεις πρώτες φωτογραφίες του Έλληνα ηθοποιού ως Άγιος Νεκτάριος για το

«Man of God»

Leave a Comment