Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αστυνομικός σε μπλόκο τηλεφωνεί για να διαπιστώσει αν το έγγραφο μετακίνησης είναι πραγματικό

Αστυνομικός σε μπλόκο τηλεφωνεί για να διαπιστώσει αν το έγγραφο μετακίνησης είναι πραγματικό

Αστυνομικός: Ένας υπάλληλος της αστυνομίας πήρε τηλέφωνο για να ελέγξει, αν είναι πραγματικό, το έγγραφο μετακίνησης του εργαζομένου. Ο αστυνομικός προσπάθησε να ελέγξει αν το έγγραφο είναι πραγματικό. Έτσι, για το συγκεκριμένο λόγο ο ίδιος προέβη σε κλήση στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για να γίνει σωστός έλεγχος. Αναλυτικότερα, όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου:

0000

Λεπτομέρειες για τον σωστό έλεγχο διασταύρωσης από τον αστυνομικό

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν στους ελέγχους που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί, έχει να κάνει με το έγγραφο μετακίνησης εργαζομένου. Και αυτό γιατί πολλοί χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτιά. Ίσως επειδή θεωρούσαν πως δεν υπάρχει δυνατότητα διασταύρωσης των στοιχείων. Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις αρχές ήταν να

παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στους δρόμους.

Έλεγχος αστυνομικού για το έγγραφο μετακίνησης.

Πλέον αυτό όμως αλλάζει, με έναν όχι και τόσο σύγχρονο τρόπο, όπως μπορεί να δείτε στο video από το

κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Στο μπλόκο που είχε στηθεί από νωρίς στο Χίλτον, η ΕΛ.ΑΣ έχει σταματήσει ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έδειξε το έγγραφο μετακίνησης εργαζομένου.

Ο αστυνομικός βγάζει το κινητό του και παίρνει τηλέφωνο την

Εθνική Αρχή Διαφάνειας, προκειμένου να διασταυρώσει τα στοιχεία. Αν δηλαδή όντως το χαρτί είναι πραγματικό και αν όντως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος πηγαίνει κανονικά στην δουλειά του και δεν είναι σε τηλεργασία.

Leave a Comment