Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αυστραλία - Γυναίκα ξυπνάει στις 4:30 το πρωί για να ετοιμάσει πρωινό στον άντρα της

Αυστραλία - Γυναίκα ξυπνάει στις 4:30 το πρωί για να ετοιμάσει πρωινό στον άντρα της

Θυελλώδεις αντιδράσειςαπό γυναίκες προκάλεσε στο facebook άνεργη μάνατεσσάρωνπαιδιών από την Αυστραλία, η οποία δήλωσε σε σελίδα αφιερωμένη στις

0000

μητέρες ότι ξυπνάει από τις 4.30 τα χαράματαγια να φτιάξει καφέ και πρωινό στον άντρα της.

«Δεν πέφτω ποτέ για ύπνο, αν δε ετοιμάσω το φαγητό και τα ρούχα των παιδιών μου και του άντρα μου για την επόμενη μέρα»ανέφερε η Brooke Smith από τοBrisbane, περιγράφοντας το καθημερινό πρόγραμμά της.

aa735af0 4858 11ea a7fb 8726f296d57e

Η Brooke Smith

Πρόσθεσε δε:«Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές πέφτω για

ύπνο στις 9 το βράδυκαι άλλες φορές τα μεσάνυχτα. Σηκώνομαι κάθε μέρα, όμως, πολύ νωρίς, στις 4.30 το πρωί, για να φτιάξω πρωινό καικαφέ στον σύζυγό μου, αλλά και για να έχω χρόνονα πιω και εγώ έναν ζεστό καφέ και να φτιάξω τα μαλλιά μου».

Οργισμένα αντέδρασε πλήθος γυναικών.«Η μαμά μου έκανε το ίδιο για τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε το 1929 και η μαμά μου το 1931.Σήμερα έχουμε 2020.Ο σύζυγός μου πλένει τα ρούχα του. Τα παιδιά μου φτιάχνουν το πρωινό τους»έγραψε μια γυνή. Άλλη σχολίασε:

«Εχω έναν άντρα που δουλεύει πολλές ώρες και ταυτόχρονα καθαρίζει, μαγειρεύει και φροντίζει το παιδί μας».

Η Brooke Smith τούς απάντησε ότι ο άντρας της«εργάζεται σκληρά στον ήλιο όλη την ημέρα και δε πρέπει να έρχεται στο σπίτι και να μαγειρεύει ή να καθαρίζει».

Leave a Comment