Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αυτο ηταν το τελος της διασημης Σουπερ Κικης - Αρχισε να χανει τους ακολουθους της τον εναν πισω απο τον αλλον

Αυτο ηταν το τελος της διασημης Σουπερ Κικης - Αρχισε να χανει τους ακολουθους της τον εναν πισω απο τον αλλον

Μετά την Ιωάννα Τούνη και τονΑλέξανδρο Κοψιάλη, σειρά είχε ηΣούπερ Κικήγια να την... περιλάβει το twitter, με αφορμή την επίθεσή της στον Ηλία Γκιώνη.

Η γνωστή instagrammer θέλησε να απαντήσειμετά τις κατηγορίες του Γκιώνη προς τον Αλέξανδρο Κοψιάληκαι μετά την επίσημη απάντηση του δεύτερου, με τον οποίο

0000

είναι και καλοί φίλοι, προσπάθησε να κάνει Live βίντεακι με τον ακτιβιστή ο οποίος ωστόσο δε αποδέχτηκε την πρόσκλησή της στο instagram.

Σε οργισμένο ύφος, με χαρακτηρισμούςόπως "απλυταριό" επιτέθηκε στον Ηλία Γκιώνηκαι όσους τον υποστηρίζουν ενώ έκανε και το εξής σχόλιο: "Άμα

ζηλεύεις που βρήκα τροπο και με ακολούθησαν 10, 20, 30, 150 χιλιάδες κόσμος καιγια κάποιο βγάζω και λεφτά άμα δε το αντέχεις τραβά ψοφα ρε μ...τραβά ψοβα αν ειναι να την βγάζεις την κωλοχολή σου".

Ως εκ τούτου, δε άργησε να εμφανιστεί στο twitter και γενικά τα σοσιαλ μεδια το hashtag #Cancel_Superkiki, με τους χρήστες να καλούν μαζικά σε unfollow και στη Σούπερ Κική, μετά την Ιωάννα Τούνη και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Φαίνεται πωςο "πόλεμος" του Ινσταγραμ έχει ξεσπάσει για τα καλά, με τον Ηλία Γκιώνη να κοντράρεται ανοιχτά με γνωστούς ινφλουετσερs, την ώρα που όπως λέει ο ίδιος προσπαθεί να βοηθήσει τις

έρευνες για τον βιασμό της 24χρονη Γεωργίας, αλλά και για την εξάρθρωση ενός κυκλώματος μαστροπείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Leave a Comment