Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αυτό το κοριτσάκι είναι το πιο... νευριασμένο νεογέννητο του κόσμου!

Αυτό το κοριτσάκι είναι το πιο... νευριασμένο νεογέννητο του κόσμου!

Φωτογράφος κατάφερε να αποτυπώσει την πρώτη γκριμάτσα της Ιζαμπέλα

Άναυδοι έμειναν γιατροί και μαίες σε μια γυναικολογική κλινική στοΡίο ντε ΤζανέιροτηςΒραζιλίαςμε την μοναδική αντίδραση ενόςνεογέννητουόταν ο μαιευτήρας προσπάθησε να το κάνει να κλάψει.

Η μικρή Ιζαμπέλα ήρθε στον κόσμο στις 13 Φεβρουαρίουκαι ήδη έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο. Το θυμωμένο της βλέμμα όταν απομακρύνθηκε από το «σπίτι» της και άνοιξε τα μάτια της έγινε viral και οι χρήστες των social media σχολιάζουν χιουμοριστικά την «σκληρή Ιζαμπέλ».

Ο φωτογράφοςRodrigo Kunstmannπου προσελήφθη από τη μητέρα για να βγάλει τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της, απαθανάτισε τη στιγμή που η μαιευτήρας γυναικολόγος προσπάθησε να κάνει τη μικρή Ιζαμπέλα να κλάψει πριν της κόψει τον ομφάλιο λώρο, προκειμένου να λειτουργήσουν οι πνεύμονες.

Η Ιζαμπέλα όμως είχε διαφορετική άποψη στις πρώτες στιγμές της ζωής της. Άνοιξε τα μάτια της και απλά κοίταζε τριγύρω της, την ώρα της έκοβαν τον ομφάλιο λώρο, με αποτέλεσμα στο video να ακούγονται οι νοσηλεύτριες να την προτρέπουν να κλέψει, την ώρα που εκείνη τους κοιτάζει.

«Άνοιξε τα μάτια της πλατιά, αλλά δεν

0000

φώναξε», είπε ο Kunstmann στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer. «Η γιατρός της είπε “κλάψε Isa!” Έκανε αυτή τη σοβαρή έκφραση και άρχισε να κλαίει μόνο αφού κόπηκε ο ομφάλιος λώρος» πρόσθεσε ο φωτογράφος που ανήρτησε τις φωτογραφίες και το βίντεο στο Facebook.

Leave a Comment