Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αυτος ειναι ο 17χρονος που έπεσε από τον φάρο για ένα στοίχημα [βίντεο]

Αυτος ειναι ο 17χρονος που έπεσε από τον φάρο για ένα στοίχημα [βίντεο]

Δύο ημέρες μετά τις σοκαριστικές εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, 0 17 χρονοςμαθητής που βούτηξε στο κέντρο από τον φάρο της Ναυπάκτου για ένα... στοίχημα, μίλησε on camera από το

0000

κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Δε θυμάμαι τίποτα. Ευχαριστώ πολύ όλους σας που νοιαστήκατε για μένα. Αλλά δε θυμάμαι τίποτα εγώ. Έχω χτυπήσει στη μέση και λίγο στο πόδι», είπε ο νεαρός στην εκπομπή «Live News» του Mega.

Στην ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του απάντησε καταφατικά.

Πώς ο 17χρονος γλίτωσε από βέβαιο θάνατο

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Ναύπακτο, από τη

βουτιά από το φάρο ενός 17χρονου που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή στο πλαίσιο ενός στοιχήματος.

Ο ανήλικος πήδηξε από το φάρο που βρίσκεται στο λιμάνι της Ναυπάκτου, ωστόσο έπεσε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Την ανατριχιαστική στιγμή της βουτιάς του 17χρονου Βασίλη περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. «Μάθαμε ότι ο Βασίλης θα πηδήξει από τις πολεμίστρες. Τελευταία στιγμή, όταν ήταν μπροστά, ζαλίστηκε και έπεσε στη θάλασσα με το κεφάλι μέσα. Εγώ λέω πάει, πέθανε το

παιδί»...

Τι έσωσε τη ζωή του 17χρονου στη Ναύπακτο

Ο 17χρονος Βασίλης ωστόσο φαίνεται να στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς φαίνεται να σώθηκε για δύο βασικούς λόγους. Αρχικά, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες γλίτωσε από βέβαιο θάνατο, καθώς τα βράχια ανέκοψαν την

πορεία του. Επιπλέον, την στιγμή της βουτιάς -όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο- ο 17χρονος φαίνεται να διστάζει. Του κόπηκε η φόρα και πέφτοντας το σώμα του άρχισε να κυλά στα βράχια. Κάπως έτσι, έφτασε κάτω με μικρότερη δύναμη.

Ωστόσο, καθοριστική ήταν και η ύπαρξη γιατρού σε κοντινή απόσταση ο οποίος όταν έμαθε για το περιστατικό έσπευσε αμέσως στο σημείο προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον βαριά τραυματισμένο 17χρονο.

Μιλώντας στο Mega νεαρός αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι «από τότε που ξεκίνησαν τα έργα στο λιμάνι, αυτό γίνεται κάθε βράδυ. Κάποιος θα ανέβει να κάνει βουτιά. Καλό θα ήταν το λιμενικό να πάρει κάποια μέτρα. Το παιδί έχει δύο κατάγματα στη μέση του. Είναι και λίγο χτυπημένος στα πόδια του».

Leave a Comment