Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – 13 χρόνια μικρότερος της

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – 13 χρόνια μικρότερος της

ΗΜελίνα Ασλανίδουδιανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της,Βασίλης Μουντάκης, μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης, πήραν τη μεγάλη απόφαση να

παντρευτούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real Life», το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές συναυλίες της τραγουδίστριας.

«Όπως είναι γνωστό, η Μελίνα, λόγω των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εμφανίσεων της, δεν θα μπορούσε να ντυθεί νυφούλα το καλοκαίρι κι έτσι ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο», αναφέρει πηγή, λέγοντας πως το ζευγάρι πιθανότατα θα επιλέξει την Κρήτη για το μυστήριο.

Η γνωριμία τους έγινε στην Κρήτη, όπου ο κατά 13 χρόνια μικρότερος της γοητευτικός άντρας διατηρεί κομμωτήριο, και σύντομα ένιωσαν κάτι δυνατό ο ένας για τον άλλο, που εξελίχθηκε σε δεσμό.

Το όμορφο ζευγάρι αποφεύγει τα Μέσα, ωστόσο, οι φωτογράφοι τους έχουν απαθανατίσει αρκετές φορές σε κοινές δημόσιες εξόδους.

Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι δυο τους ζουν στο ίδιο σπίτι στα Χανιά της Κρήτης.

Του Βασίλη αρέσουν τα ταξίδια και περνά πολλές ώρες στα γυμναστήρια

Η Μελίνα Ασλανίδου αγαπάει τα Χανιά, ενώσε κάθε ευκαιρία επιδιώκει να βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Μάλιστα, σε δηλώσεις της στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πώς νιώθει όταν βρίσκεται δίπλα στον Βασίλη της.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία με το σύντροφό μου.Δε νιώθω ότι είμαι η Ασλανίδου εκείνη την ώρα, αλλάνιώθω πως είμαι η Μέλι, το Μελινάκι. Δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό. Είναι ο άνθρωπός μου, ο άνθρωπος που αγαπάω και που έχω στη ζωή μου. Και κάποιες στιγμές που περνάμε καλά μου αρέσει να τις μοιράζομαι. Μένω στα Χανιά».

Leave a Comment